Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Αλλαγές στις διοικήσεις των τμημάτων και μεταθέσεις αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. σε άλλα Τμήματα από αυτά στα οποία έως τώρα υπηρετούσαν ανακοινώθηκαν και για την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Παπαευθυμίου από τη διοίκηση της Τροχαίας Αγρινίου, μετατίθεται διοικητής στο Αστυνομικό Τμήμα. Τη θέση του στη διοίκηση του τμήματος της Τροχαίας παίρνει ο υποδιοικητής του τμήματος κ. Απόστολος Καπνιάρης.

Ο κ. Δημήτρης Γαλαζούλας από υποδιοικητής του Α.Τ. Αγρινίου, ορίζεται διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου. Ο κ. Μιχάλης Τζακώστας που κατείχε τη θέση του διοικητή της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, μετατίθεται υποδιοικητής στη Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου.

Στη θέση του κ. Τζακώστα στη διοίκηση της Δίωξης Ναρκωτικών, μετατίθεται ο κ.Νίκος Κώνστας που έως τώρα υπηρετούσε στο Α.Τ. Αγίου Βλασίου.

Ο διοικητής του Α.Τ. Αμφιλοχίας Γιώργος Χρήστου εισέρχεται στο Α.Τ. Αγρινίου και τη διοίκηση του Α.Τ. Αμφιλοχίας αναλαμβάνει ο Δημήτρης Ματσούκας, που υπηρετούσε στην Ασφάλεια Αγρινίου.

Ακόμη, στη διοίκηση του Σταθμού Τροχαίας Αμφιλοχίας, στη θέση του κ. Θωμά  Μπαρμπάκη, ο οποίος πλέον θα υπηρετεί στην Ασφάλεια Αγρινίου, μετακινείται η κα. Σκαμπαρδόνη.

http://www.agriniopress.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES

 • «Κάναμε αυτό που έπρεπε» - Ως «αυτονόητο» ήταν για όλους στον Παναιτωλικό να κερδίσουν απόψε στη Νέα Σμύρνη, όπως τόνισε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης. «Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε να κερδί...
  Πριν από 8 ώρες
 • Επιβεβαίωση Basket247: Ανακοίνωσε τον Τόσκα η Καλαμάτα BC - [image: Επιβεβαίωση Basket247: Ανακοίνωσε τον Τόσκα η Καλαμάτα BC] *Την απόκτηση του Έλιο Τόσκα ανακοίνωσε η Καλαμάτα BC, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτ...
  Πριν από 9 ώρες
 • Μία ακόμη ανανέωση - *Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παύλο Σερδενέ ανακοίνωσε η Αναγέννηση Στάνου.* *Η ανακοίνωση* Η διοίκηση της Αναγέννησης συμφώνησε σε όλα με...
  Πριν από 8 ώρες
 • Παναιτωλική ψυχή! - Παναιτωλικός Αποφασισμένος για τη νίκη εμφανίστηκε ο Παναιτωλικός στη Ν. Σμύρνη, καταθέτοντας Παναιτωλική ψυχή και δείχνοντας ότι δικαιούται να συνεχίσει...
  Πριν από 8 ώρες