Κυριακή, 29 Ιουνίου 2014

Όλοι γνωρίζουμε το μεγάλο πρόβλημα υδροδότησης που έχει το Αρχοντοχώρι τους καλοκαιρινούς μήνες (δείτε εδώ). Ένα πρόβλημα που δεν είναι τωρινό αλλά εδώ και πάρα πολλά χρόνια κάθε καλοκαίρι οι κάτοικοι του Αρχοντοχωρίου πραγματικά δεινοπαθούν και επιστρατεύουν κουβάδες, στάμνες, φορητές δεξαμενές, εμφιαλωμένα για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν το νερό τους για οικιακή χρήση.
Πολλές δημοτικές αρχές πέρασαν, βαρύγδουπες υποσχέσεις για οριστική λύση του προβλήματος δόθηκαν, έργα έγιναν και χρήματα σπαταλήθηκαν, αλλά στο δια ταύτα... πολλές φορές σήμερα στο Αρχοντοχώρι νερό δεν μπορούν να πιουν. Έτσι και φέτος, με απόφαση του Δημάρχου κ. Πυθαγόρα Σαμαρά, έχουμε εκχώρηση της προμήθειας ποσίμου νερού στους κατοίκους του Αρχοντοχωρίου σε ιδιώτη.
Ελπίζουμε επιτέλους να δρομολογηθεί η λύση αυτού του προβλήματος στο άμεσο μέλλον. Η νέα δημοτική αρχή το υποσχέθηκε προεκλογικά και ο νέος Δήμαρχος που έλκει και την καταγωγή του από το Αρχοντοχώρι ευελπιστούμε, σε αυτήν την νέα θητεία του, αυτή την φορά να το καταφέρει. Ακολουθεί η σχετική απόφαση. Αυτήν την στιγμή στο χωριό υπάρχει νερό κανονικά.

http://mytikaspress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES