Πέμπτη, 26 Ιουνίου 2014

Δείτε τις αναμνηστικές φωτογραφίες δίπλα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο
Μετά από 60 χρόνια γάμου τίποτα δεν είναι δυνατό να χαλάσει τη σχέση και τη διάθεση αυτού του ζευγαριού. Ούτε καν ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο.

Έτσι λοιπόν όταν το αυτοκίνητό τους αναποδογύρισε στη γειτονιά του Μπελ Ερ στην Καλιφόρνια, εκείνοι δεν πανικοβλήθηκαν. Αντιθέτως θέλησαν να απαθανατίσουν το συμβάν.

όπως διαβάζουμε στη MailOnline, ο ηλικιωμένος άνδρας κατάφερε και βρήκε από το αμάξι, χωρίς την παραμικρή γρατζουνιά, ωστόσο η γυναίκα του παρέμεινε παγιδευμένη μέσα. Ωστόσο μέχρι να απεγκλωβιστεί και η γιαγιά, ο παππούς είπε να μη χάσει χρόνο και πόζαρε για αναμνηστικές φωτογραφίες δίπλα στο αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο ηλικιωμένος άντρας ποζάρει χαμογελαστός κρατώντας τη τσάντα της συζύγου του.  Στα... χνάρια τους βάδισαν και οι περαστικοί που έτρεξαν να τους βοηθήσουν, αφού και εκείνοι πόζαραν χαμογελώντας στο φακό.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα όχι μόνο δεν έχει εκνευριστεί από τη στάση του συζύγου της αλλά ζήτησε πίσω την τσάντα της ώστε να βγάλει και η ίδια μια selfie με το κινητό της!

Δείτε τις φωτογραφίες


http://www.newsbeast.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES