Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2014

Ένα ακόμα περιστατικό έρχεται να σοκάρει τον ιατρικό χώρο στο νοσοκομείο Πύργου. Σύμφωνα με πληροφορίες και δεύτερος ασθενείς της Ψυχιατρικής Κλινικής, μεταφέρθηκε εκεί από την περιοχή του Αγρινίου, έχοντας καταπιεί διάφορα αντικείμενα. Ο ασθενής παραμένει για νοσηλεία στο νοσοκομείο.


Μετά το πρώτο περιστατικό που σας αναφέραμε την περασμένη Δευτέρα, με ασθενή από το Μεσολόγγι που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Πύργου και βρέθηκε να έχει καταπιεί δεκάδες αντικείμενα όπως ρολόι, κομπολόι, κοσμήματα, βίδες, καρφίτσες και άλλα, υπήρξε και δεύτερο.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έκπληκτοι οι γιατροί αντίκρισαν σε μια ακτινογραφία που υποβλήθηκε ο ασθενής, να έχει καταπιεί και αυτός αρκετά αντικείμενα. Από αυτά διακρινόταν τουλάχιστον ένα σφουγγάρι και ένα καρφί, ενώ είναι πολύ πιθανό όπως και στο προηγούμενο περιστατικό να υπάρχουν και άλλα αντικείμενα στο στομάχι του.Στην πρώτη περίπτωση ο ασθενής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Ρίου, όπου με λαπαροσκοπική μέθοδο, απομακρύνθηκαν κάποια από τα αντικείμενα και είναι πολύ πιθανό την ίδια μέθοδο να ακολουθήσουν οι γιατροί και με το δεύτερο ασθενή.
Όπως διακρίνεται και στην ακτινογραφία ο δεύτερος ασθενής έχει καταπιεί διάφορα αντικείμενα μεταξύ αυτών καρφιά και βίδες.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES