Τρίτη, 19 Αυγούστου 2014


Σε ανακριτή και Εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 51 υπάλληλος του δήμου Μεσολογγίου, που συνελήφθη την προηγούμενη Πέμπτη και σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για τα αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου κατ’ εξακολούθηση και της εκβίασης.
Η απόφαση ήταν υπέρ του να αφεθεί ελεύθερος ο 51χρονος, με κάποιους, βέβαια, περιοριστικούς όρους. Συγκεκριμένα,  θα πρέπει να παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα στο Α.Τ. της περιοχής του,  να καταβάλλει κάποια χρηματική εγγύηση, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα, έως ότου οριστεί δικάσιμος.
Θυμίζουμε ότι της σύλληψης του δημοτικού  υπαλλήλου είχε προηγηθεί καταγγελία ιδιώτη, σύμφωνα με την οποία ο 51χρονος απαιτούσε εκβιαστικά το ποσό των (500) ευρώ, προκειμένου, στο πλαίσιο των καθηκόντων του, να περαιώσει εκκρεμή υπόθεση που αφορούσε σε δημόσιο έργο και συγκεκριμένα να εκδώσει βεβαίωση περαίωσης, η οποία είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία αποπληρωμής του έργου.  Τελικά ο 51χρονος συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης 14 Αυγούστου από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων, αφού προηγουμένως είχε παραλάβει, από το άτομο που προέβη στην καταγγελία, το προσημειωμένο ποσό των (500) ευρώ, σε προκαθορισμένη συνάντηση, στο σταθμό των Κ.Τ.Ε.Λ. Μεσολογγίου.

http://www.agriniopress.gr/# 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES