Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, ο καθιερωμένος αγιασμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς για τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ν. Αιτωλοακαρνανίας, στα ιδιόκτητα γραφεία του, στο Αγρίνιο.
Σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα παρουσία του προέδρου του Συνδέσμου κ. Τομαρά αλλά και σύσσωμου του Δ.Σ, του προέδρου της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρήστου, του προέδρου της ΕΔ/ΕΠΣΝΑ κ. Νικολέτα, και του πρώην προέδρου της ΚΕΔ/ΕΠΟ κ. Νικάκη, οι Αιτωλοακαρνάνες διαιτητές ξεκίνησαν και επίσημα τις Δευτεριάτικες συγκεντρώσεις τους ενόψει της καινούριας ποδοσφαιρικής χρονιάς 2014-2015.
Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος του Συνδέσμου και μέλος της ΕΔ/ΕΠΣΝΑ κ. Τομαράς, ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ κ. Παπαχρήστος, και ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΠΟ και νυν παρατηρητής αγώνων της ΕΠΣΝΑ κ. Νικάκης.
Μετά τον αγιασμό ακολούθησαν κάποιες ανακοινώσεις της ΕΔ/ΕΠΣΝΑ, ενώ την προσεχή Δευτέρα στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν οι καθιερωμένες ετήσιες γραπτές εξετάσεις για όλους τους διαιτητές πάνω στον κανονισμό, στο 4ο Γυμνάσιο/Λύκειο Αγρινίου, στα πρότυπα των εξετάσεων των σεμιναρίων της ΚΕΔ/ΕΠΟ.

Το κείμενο και οι φωτογραφίες είναι του Βασίλειου Λιόνα.


http://www.olatagoal.gr/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES