Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Αμέσως μετά τις Δημοτικές Εκλογές μαζί με τα συγχαρητήριά μου προς τον Δήμαρχο κύριο Γαλούνη, επεσήμανα την ανάγκη ύπαρξης συναίνεσης στο Δημοτικό Συμβούλιο και στην κοινωνία για το καλό του τόπου και έκανα το παν για να υπάρξει αυτό το κλίμα. Στήριξα δε μετά παρρησίας τον Δήμαρχο για κάποιες άδικες επιθέσεις που δέχθηκε. Αποτέλεσμα αυτού του κλίματος ήταν να δοθούν λύσεις σε τρέχοντα και σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Δήμος και ο τόπος και αισθανόμουν ιδιαίτερα ευτυχής γι’ αυτό. Συναίνεση βέβαια δεν σημαίνει ομοφωνία και ταύτιση απόψεων.
Άλλο όμως διαφωνία όσο έντονη και αν είναι σε ένα κλίμα συναίνεσης και άλλο σκληρή αντιπαράθεση με χαρακτηριστικά πολέμου.
Επειδή στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου πληροφορήθηκα ότι υπήρξε μεγάλη ένταση μεταξύ του Δημάρχου κύριου Γαλούνη και της επικεφαλής της μείζονος Αντιπολίτευσης κυρίας Κουμανδράκη, κάνω έκκληση να πέσουν οι τόνοι, πριν είναι αργά και λάβει και προσωπικά χαρακτηριστικά με ανεξέλεγκτες διαστάσεις, πράγμα που θα κάνει κακό και στον τόπο, αλλά και στους ίδιους.
Αυτό ούτε εγώ το θέλω, αλλά ούτε και η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας. Οι μόνοι που το θέλουν είναι μια πολύ μικρή πλειοψηφία, οι οποίοι αρέσκονται στο να ρέει αίμα και ας βουλιάξει ο τόπος.
Κάνω έκκληση στον κύριο Δήμαρχο και τον παρακαλώ να αναλάβει πρωτοβουλίες για την εκτόνωση της κατάστασης, για να επανέλθει το κλίμα συναίνεσης, που θα κάνει καλό στον τόπο.
Με την ελπίδα ότι η έκκληση – παράκλησή μου θα πιάσει τόπο. 

Αστακός 26/10/2014 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES