Δευτέρα, 27 Οκτωβρίου 2014

Εύκολο απόγευμα είχε ο Αμβρακικός Λουτρού που κέρδισε στην έδρα του με 5 - 0 τον Α.Ο. Κανδήλας. Η ομάδα του Ηρακλή Στασινού εκμεταλλευόμενη και την ισοπαλία στην αναμέτρηση του Α.Ο. Μοναστηρακίου με την Α.Ε. Βάλτου, παρέμεινε μόνη στην κορυφή του 3ου Ομίλου της Β΄ Κατηγορίας έχοντας 12 βαθμούς σε 4 αγώνες.
Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Λουτρού, καθώς μόλις στο πρώτο λεπτό ο Σιαπλαούρας άνοιξε το σκορ. Όμως στο πρώτο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν ελάχιστες και το 1 - 0 παρέμεινε. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Παπακίτσος έκανε το 2 - 0 και ο ίδιος παίκτης με δύο ακόμα τέρματα στο 65΄ και στο 70΄ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4 - 0. Το τελικό 5 - 0 διαμόρφωσε στο 83΄ ο Νίκος Γόγα.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ: Σιαφάκας Κ., Τρομπούκης, Παπαχαραλάμπους (60΄ Ζούμπος), Φονιάς, Καραούλης (76΄ Σταματόπουλος), Νίκας, Παπακίτσος, Ρούσσας, Σιαπλαούρας, Γόγα, Κακιώνης (65΄ Ασπρούδης).

Α.Ο. ΚΑΝΔΗΛΑΣ: Γιαννιός Α., Μπακογιώργος (88΄ Σακουφάκης), Πραμαγκούλης (80΄ Λύτρας), Γιαννιός Θ., Λυγκώνης Δ., Λυγκώνης Β., Γιαννιός Θ., Βασιλάκης, Γρίβας, Κεραμίδας, Γιαννιός Π. (75΄ Λυγκώνης Π.).http://www.olatagoal.gr/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES