Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Ο Πρωθυπουργός δεν έχει αλλάξει την άποψή του και δεν συζητάει το ενδεχόμενο να συμμετάσχει σε ντιμπέιτ με τον κ. Τσίπρα, παρά τις πληροφορίες που διακινούνται τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς θα συνεχίσει τις επόμενες ημέρες την προεκλογική του καμπάνια με πολλές συνεντεύξεις σε ΜΜΕ, τηλεοπτικά κανάλια και εφημερίδες. Το επιτελείο του πιστεύει ότι ο πρωθυπουργός πρέπει να παραμείνει το κεντρικό πρόσωπο της προεκλογικής εκστρατείας της ΝΔ, όπως αυτό αναδεικνύεται και μέσα από τα προεκλογικά σποτ στα οποία πρωταγωνιστεί κυριολεκτικά ο ίδιος.
Το περιβάλλον του κ. Σαμαρά εκτιμά ότι ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να είναι το ισχυρό χαρτί της ΝΔ και αυτό αποτυπώνεται και στις δημοσκοπήσεις, όπως εκτιμούν, αφού κρίνεται καταλληλότερος του Αλέξη Τσίπρα για πρωθυπουργός.
Το δίλημμα που θα εξακολουθήσει να θέτει ο πρωθυπουργός ως την Κυριακή των εκλογών αναδείχθηκε από το νέο τηλεοπτικό σποτ της ΝΔ: «Θα ρισκάρεις τα πάντα σε μια απομονωμένη Ελλάδα, έξω από την Ευρώπη; Ή θα διεκδικήσεις το μέλλον που σου ανήκει σε μια σύγχρονη δυνατή Ελλάδα, μέσα στην Ευρώπη και τον κόσμο».
Οι περιοδείες θα συνεχιστούν και πιθανότατα την Κυριακή ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει στην Καλαμάτα) ενώ το βάρος θα δοθεί στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Οι κορυφαίες εκδηλώσεις θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη στις 21 Ιανουαρίου και στην Αθήνα την Παρασκευή 23 του μηνός.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES