Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

Το Ίντερνετ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν το προσωπικό μαγικό μας ραβδάκι , που μας λύνει τα χέρια όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στη καθημερινότητά μας (pics)

Χωρίς αμφιβολία η σύνδεση στο διαδίκτυο αποτελεί πλέον ένα από τα σημαντικότερα τεχνολογικά επιτεύγματα που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή και ο εθισμός σε αυτό είναι, σχεδόν, τρομακτικός.

Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε να φανταστούμε πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτό και δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως ζούσαμε χωρίς αυτό, έτσι οι εταιρίες τηλεπικοινωνιών που δραστηριοποιούνται στον τομέα πασχίζουν για να βελτιώσουν τη σύνδεσή μας και κατ επέκταση την εμπειρία μας, βασιζόμενες ωστόσο σε ακατάλληλες υποδομές.

Κάποιες χώρες φρόντισαν να δημιουργήσουν τις καλύτερες υποδομές και για αυτό η ταχύτητα της σύνδεσης του ίντερνετ ανταγωνίζεται αυτή του υπέρήρωα Flash.

10. Φιλανδία

 

Τη περασμένη χρονιά η ταχύτητα του Ίντερνετ έφτασε στα 7.7 Mbps, ξεπερνώντας αυτή του 2013 που είχε υπολογιστεί στα 7.1 Mbps, σύμφωνα με την Akamai.

9. Σουηδία

 

Φαίνεται ότι οι βορειοευρωπαίοι είναι ασταμάτητοι και αυτό γιατί στη Σουηδία η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο για το 2014 αυξήθηκε κατά 29% από το προηγούμενο έτος. Τη περασμένη χρονιά η μέση ταχύτητα σύνδεσης στο Ιντερνέτ ήταν 7.3 Mbps, έναντι 8.3 Mbps του 2013.

8. ΗΠΑ

 

Οι ΗΠΑ τα τελευταία χρόνια έχουν βαλθεί να βελτιώσουν στο μέγιστό τη σύνδεση στο διαδίκτυο, για αυτό και η ταχύτητα αυξάνεται συνεχώς, μάλιστα τη περασμένη χρονιά η ταχύτητα έφτασε στα 8.6 Mbps.

7. Τσεχία

 

Οι Τσέχοι φαίνεται ότι απολαμβάνουν μεγάλες ταχύτητες κατά τη σύνδεσή τους στο Ιντερνέτ. Φαίνεται πως η χώρα είχε ταχύτατη σύνδεση, ήδη από το 2012, όταν η ταχύτητα έφτανε στα 8.1 Mbps και σήμερα φτάνει στα 9.6 Mbps.

6.Ολλανδία

 

Η Ολλανδία έχει μια από τις ταχύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο, αφού το περασμένο έτος η ταχύτητα σύνδεσης υπολογίζεται ότι έφτασε στα 9.6 Mbps.

5. Ελβετία

 

Η χώρα είχε μέση ταχύτητα σύνδεσή στο διαδίκτυο 8.7 Mbps από το 2011, ταχύτητα που φαίνεται να έχει βελτιωθεί σημαντικά, αφού την περασμένη χρονιά έφτασε τα 10.06 Mbps.

4. Λετονία

 

Η ταχύτητα σύνδεσης των Λετoνών στο διαδίκτυο είναι αρκετά υψηλή αφού υπολογίζεται στα 9.8 Mbps.

3. Χονγκ Γκονγκ

 

Το Χονγκ Γκονγκ είναι μια από τις χώρες με τις ταχύτερες συνδέσεις στο διαδίκτυο, αφού η μέση ταχύτητα σύνδεσης υπολογίζεται στα 9.3 Mbps.

2. Ιαπωνία

 

Η ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο στη Ιαπωνία ήταν πάντα υψηλή, αφού ήδη από το 2011 οι πολίτες απολάμβαναν ταχύτητες που έφταναν τα 10.8 Mbps ανά δευτερόλεπτο. Την περασμένη χρονιά η ταχύτητα σύνδεσης αυξήθηκε φτάνοντας τα 11.6 Mbps.

1. Νότια Κορέα

 

την κορυφή της λίστας των χωρών με το ταχύτερο ίντερνετ καταλαμβάνει η Νότιος Κορέα, η τεχνολογία της οποίας της επιτρέπει να εκτοξεύει τη ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο στα ύψη, αφού η μέση ταχύτητα υπολογίζεται στα 14 Mbps. Ωστόσο, σύμφωνα με τους υπολογισμούς παρατηρήθηκε μια μείωση της τάξεως του 13% από το 2013, όπου η μέση ταχύτητα σύνδεσης στο διαδίκτυο υπολογιζόταν στα 14.2 Mbps.

 

 

Πηγή: Forbes

 http://news247.gr/eidiseis/texnologia/

 

 

 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES

 • Δύο τα κρούσματα - Οχι ένα, αλλά δύο είναι τελικά τα θετικά κρούσματα κορονοϊού που ανιχνεύθηκαν στον Παναιτωλικό. Πρόκειται για ασυμπτωματικούς ποδοσφαιριστές και στην ομάδα...
  Πριν από 23 ώρες
 • «Πάτησε» Αθήνα ο Λάνγκφορντ για την ΑΕΚ - [image: «Πάτησε» Αθήνα ο Λάνγκφορντ για την ΑΕΚ] *Ο Κιθ Λάνγκφορντ έφτασε στην Αθήνα το μεσημέρι του Σαββάτου (08/08), για να συνεχίσει την καριέρα του στη...
  Πριν από 3 ώρες
 • Συνεχίζει να ενισχύεται - *Μία ακόμη μεταγραφική προσθήκη ανακοίνωσε ο Ομηρος Νεοχωρίου.* *Η ανακοίνωση* Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΗΡΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν...
  Πριν από 11 δευτερόλεπτα
 • Θετικό κρούσμα covid-19 στην ομάδα μας - Παναιτωλικός Στον καθιερωμένο έλεγχο covid-19 της ομάδας μας που πραγματοποιήθηκε χθες, εντοπίστηκε θετικό κρούσμα και τέθηκε αμέσως σε κατ’ οίκο περιορι...
  Πριν από 1 ημέρα