Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας συνελήφθησαν πέντε οδηγοί ταξί στην Αιτωλοακαρνανία για κλοπή μεταφορικού έργου το πρώτο δεκαπενθήμερο του τρέχοντος μήνα. Βεβαιώθηκαν 16 διοικητικές παραβάσεις σε ισάριθμους οδηγούς ταξί. Αναλυτικά η ανακοίνωση:Συνελήφθησαν, το πρώτο δεκαπενθήμερο του τρέχοντος μήνα, στην Αιτωλοακαρνανία από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου και της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας πέντε οδηγοί ταξί για κλοπή μεταφορικού έργου που έχει ανατεθεί σε άλλο φορέα.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε οδηγούς ταξί, οι οποίοι μετέφεραν από και προς το Νομό Αττικής περισσότερους από ένα πελάτη, κάθε φορά, έναντι χρηματικής αμοιβής, υποκλέπτοντας με αυτό τον τρόπο το μεταφορικό έργο που έχει ανατεθεί σε άλλο φορέα.
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν από τους αστυνομικούς 16 διοικητικές παραβάσεις σε οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί οι οποίες υποβλήθηκαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο Δημοσίας Χρήσεως Επιβατηγών Αυτοκινήτων της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας, για επιβολή των αντίστοιχων κυρώσεων.
Οι στοχευμένες δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση, σε όλη την περιφέρεια της, για την καταστολή του φαινομένου της κλοπής μεταφορικού έργου.

 

 

http://www.agrinionews.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES