Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015

Το βίντεο που ανακαλύφθηκε το 2006 κυκλοφόρησε από ένα περιοδικό ειδικού ενδιαφέροντος για να αποδείξει την ύπαρξη εξωγήινων στην μυστική αμερικάνικη βάση 51. 

Το νέο βιντεοσκοπημένο υλικό, που κυκλοφόρησε για να αποδείξει την ύπαρξη εξωγήινων στην αμερικάνικη βάση 51, δείχνει την μεταφορά του σώματος ενός εξωγήινου, που φέρεται να είχε αιχμαλωτιστεί από τις αμερικάνικες δυνάμεις με σκοπό να μελετηθεί η ανατομία του.

 

Το Συμβάν του Ρόσγουελ είναι ένα από τα σημαντικότερα και από τα πιο αμφιλεγόμενα, λόγων των διαφορετικών απόψεων που διατυπώθηκαν για το τι πραγματικά συνέβη, προκαλώντας μια διαμάχη για το ποιες αποδείξεις μπορούν να γίνουν αποδεκτές. Μάλιστα, ο αμερικανικός στρατός ανέφερε πως το αντικείμενο που ανέκτησε ήταν ένα υψίστης μυστικότητας ερευνητικό μπαλόνι το οποίο συνετρίβη, προκαλώντας την οργή όσων αμφισβητούν την ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες.


  Το νέο βίντεο υπόσχεται να αποδείξει πως τελικά η ύπαρξη εξωγήινων δεν αποτελεί αποκύημα της φαντασίας των στρατιωτικών αλλά πραγματικότητα. Ακόμη, σε αυτό καταγράφεται εκτός από τη μεταφορά του σώματος η αυτοψία που φαίνεται πως πραγματοποίησαν οι επιστήμονες.


  Παρόλα αυτά ο Isaac Koi, ειδικός μελετητής για την ύπαρξη ζωής έξω από τη Γη, υποστηρίζει πως το βίντεο είναι δημιούργημα ενός κινηματογραφιστή του John Humphreys, που φαίνεται να δημιούργησε τον εξωγήινο.

Τέλος, πολλοί εικάζουν, μετά και από τα τελευταία διαστημικά επιτεύγματα, πως η αλήθεια είναι κοντά και πως σύντομα θα αποκαλυφθεί αν, τελικά, υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες.


http://www.dailymail.co.uk/video/sciencetech/video-1156285/Uncovered-footage-claims-dead-alien-Roswell.html


http://news247.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES

 • Στην ΕΝΠ ο Λουσέρο, στη Σέπσι ο Φεράντεθ - Οι Λουσέρο και Φερνάντεθ δεν συνεχίζουν στον Παναιτωλικό. Ο Αργεντινός μέσος θα επιστρέψει στην Κύπρο καθώς συμφώνησε με την Ενωση Παραλιμνίου, ενώ ο Ισπαν...
  Πριν από 2 ώρες
 • Σπάρτακος Ιωαννίνων: Κράτησε τον κορμό ενόψει Γ Εθνικής - [image: Σπάρτακος Ιωαννίνων: Κράτησε τον κορμό ενόψει Γ Εθνικής] Η ανακοίνωση: Ανανέωσε το ρόστερ της ομάδας μας για το νέο πρωτάθλημα. Επιστέγασμα του πο...
  Πριν από 3 ώρες
 • Πρώτο φιλικό - *Πρώτο φιλικό προετοιμασίας για την ΑΕ Μεσολογγίου.* Η ΑΕΜ σήμερα Πέμπτη 13/8 φιλοξενείται στο ΕΜΙΛΕΩΝ από την Κ17 του Παναιτωλικού στο πρώτο φιλικό ενόψει...
  Πριν από 6 ώρες
 • Οι εμφανίσεις μας - Παναιτωλικός Η επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρία GIVOVA συνεχίζεται τη νέα σεζόν. Οι επίσημες εμφανίσεις της ομάδας μας για τη σεζόν 2020-2021 βρίσκο...
  Πριν από 8 ώρες