Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Σε υγιεινό περίπατο εξελίχθηκε για τους παίχτες μας ο αγώνας με την φιλοξενούμενη ομάδα. Στο α΄ ημίχρονο η ομάδα μας σημείωσε δύο τέρματα με τους ΚΟΤΡΩΤΣΟ Γεώργιο και ΚΟΤΡΩΤΣΟ Θεόδωρο και τα υπόλοιπα στο β΄ημίχρονο με τους ΛΙΒΑΝΗ Παναγιώτη, ΚΑΡΑΝΙΚΑ Δημήτριο και με τον ΛΙΒΑΝΗ Βασίλειο ο οποίος σημείωσε δύο τέρματα.
Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν οι ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Θ., ενώ ενθαρρυντική κρίνεται η πρώτη εμφάνιση του ΚΑΡΑΝΙΚΑ Δημητρίου ο οποίος πέτυχε και ωραίο τέρμα.

Από την φιλοξενούμενη ομάδα διακρίθηκαν οι ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Α.,ΛΥΓΚΩΝΗΣ Δ.,και ΛΥΓΚΩΝΗΣ Β. Καλή η διαιτησία των ΝΤΖΑΝΗ,ΧΟΥΛΙΑΡΑ και ΚΑΤΣΑΟΥΝΗ Β.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ.,ΛΙΒΑΝΗΣ Β.,ΛΙΒΑΝΗΣ Π.,ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β.,(72΄ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Ζ.)ΑΡΓΥΡΗΣ Α.,ΧΑΝΔΡΑΣ Ι.,(65' ΤΡΙΑΝΤΗΣ Γ.),ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ Σ.,ΛΑΔΑΣ Γ. (72΄ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ Δ.)ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γ., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Θ.
Α.Ο ΚΑΝΔΗΛΑΣ: ΓΙΑΝΝΕΙΟΣΑ.,ΚΑΒΟΥΝΟΣ Ν.,(67΄ΛΥΓΚΩΝΗΣ Π.),ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ Γ.,ΓΡΙΒΑΣ Δ,.(46΄ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Δ.) ,ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Θ.,ΛΥΓΚΩΝΗΣ Δ.,ΓΙΑΝΝΕΙΟΣ Π.Σ,(46΄ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ Α.),ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Α.,ΛΥΓΚΩΝΗΣ Β.,ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ Α.,ΓΡΙΒΑΣ Π.


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
 ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (29-03-2015 / ΩΡΑ 17:00)


ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΥΤΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.  


http://www.astakos-news.gr 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES