Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ - ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 5-2
 

Με καθαρό σκορ επιβλήθηκαν οι παίχτες μας της φιλοξενούμενης ομάδας. Τα τέρματα της ομάδας μας σημείωσαν οι ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Θ., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Γ., ΛΑΔΑΣ Γ., και (2) δύο ο ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ. Διακριθέντες για την ομάδα μας ήταν ο ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Θ., κορυφαίος του αγώνα και οι TAFANI O., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., και ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β. Καλή η διαιτησία των ΓΚΙΑΦΗ, ΚΑΣΣΑΒΕΤΗ, ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ.
Μετά και τα σημερινά αποτελέσματα,πρωταθλητής του ομίλου μας αναδείχθηκε ο Αμφίλοχος με 64 βαθμούς, δεύτερη η ομάδα μας με 63 και τρίτη η Α.Ε Βάλτου με 59.

Τώρα η ομάδα μας θα παίξει μπαράζ με την Α.Ε Βάλτου με πλεονέκτημα έδρας και η ομάδα που θα συγκεντρώσει 4 βαθμούς θα βγει δεύτερη στον όμιλο.Τα παιχνίδια που θα γίνουν θα είναι έως (3) τρία και αν υπάρξει ισοβαθμία το πλεονέκτημα θα το πάρει η ομάδα μας και θα βγει δεύτερη στον όμιλό της.

Καθοριστικό ρόλο στα μπαράζ ανόδου στον όμιλο μας θα παίζει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, ο οποίος θα είναι αγώνας δίχως αύριο. Για τον λόγο αυτό θα παρακαλέσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας,να συμπαρασταθεί στους παίχτες μας και να τους ωθήσει προς την νίκη. Επιβάλλεται να νιώσει την έδρα μας και ο αντίπαλος μας,μέσα βέβαια σε φίλαθλα πλαίσια. Ο πρώτος αγώνας σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα είναι την επόμενη Κυριακή.ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: ΡΗΓΑΛΟΣ Γ., ΛΙΒΑΝΗΣ Β., ΛΙΒΑΝΗΣ Π., ΚΟΥΝΑΔΗΣ Β., ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ Ι., TAFANI O., KONΟΖΗΣΗΣ Μ., (80 ΄ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ Δ.), ΛΑΔΑΣ Γ., ΚΟΤΡΩΤΣΟΣ Θ. (75΄ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ Σ.), ΚΟΤΡΩΤΟΣ Γ., ΤΡΙΑΝΤΗΣ Σ. (67΄ΓΕΩΡΓΟΥΣΗΣ Σ.)ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ
 
 
http://www.astakos-news.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES