Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

ΨΗΦΙΣΜΑ

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ξηρομέρου, με την αριθ. 70/ 24.04.2015 Απόφαση του εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την απαράδεκτη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην επαρχιακή οδό Μεσολογγίου-Αστακού, κατά την εκτέλεση του έργου «Σύνδεση της Ιόνιας Οδού με Αστακό: Tμήμα κόμβος Πλατυγιαλίου - Ι.Κ. Αγ. Δημητρίου» από την εταιρία «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΤΕ ». 
 

Συγκεκριμένα, η εν λόγω εταιρία κατά την εκτέλεση του παραπάνω έργου, προέβη από το μήνα Σεπτέμβριο του έτους 2014 στην αποξήλωση του ασφάλτινου οδοστρώματος της παραπάνω οδού σε μήκος 3 χιλιομέτρων περίπου, χωρίς μέχρι σήμερα και παρά την πάροδο τόσο μεγάλου χρονικού διαστήματος, να έχει προβεί στην αποκατάστασή του, αλλά και χωρίς να είναι γνωστό, πότε τελικά θα ολοκληρωθούν οι εργασίες επανασφαλτόστρωσής του, με αποτέλεσμα να καθίσταται δυσχερής η κυκλοφορία χιλιάδων αυτοκινήτων που κινούνται καθημερινά προς και από τον Αστακό, είτε λόγω των λασπόνερων σε περίπτωση βροχόπτωσης, είτε λόγω της σκόνης που προκαλείται σε περίπτωση καλοκαιρίας.

Το πρόβλημα δε θα είναι εντονότερο, ενόψει του επερχόμενου καλοκαιριού και της τουριστικής περιόδου, που θα έχει ως αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επισκεπτών στους παραθαλάσσιους προορισμούς του Δήμου μας και συνακόλουθα τη μείωση της τουριστικής κίνησης και κάθε παραγωγικής διαδικασίας σ΄ αυτόν.

Καλούμε την παραπάνω ανάδοχο εταιρία κατασκευής του έργου, καθώς και τη Γεν. Γραμματεία Υποδομών -Γεν.Δνση Συγκοινωνιακών Υποδομών, ΕΥΔΕ-Κ.Σ.Σ.Υ, ΤΚΕ Πρέβεζας, του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, επιβλέπουσα υπηρεσία αυτού, να προβούν σε κάθε επιβαλλόμενη ενέργεια για την άμεση ασφαλτόστρωση του παραπάνω τμήματος της παραπάνω επαρχιακής οδού Μεσολογγίου-Αστακού.

Ο Δήμος Ξηρομέρου θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να διασφαλίσει την υγεία και την ομαλή κυκλοφορία των πολιτών. 
ΠΡΟΣ
 

Α. Τον Αναπληρωτή Υπουργό Υποδομών , Μεταφορών και Δικτύων
Β. Τους Βουλευτές του Νομού μας
Γ. τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας
Δ. Τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ι.Π. Μεσολογγίου
Ε. Την Γενική Γραμματεία Υποδομών -Γεν. Δνση Συγκοινωνιακών Υποδομών , ΕΥΔΕ-Κ.Σ.Σ.Υ, ΤΚΕ Πρέβεζας, του Υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών , Ναυτιλίας και Τουρισμού.
ΣΤ . Την εταιρία με την επωνυμία «ΕΡΓΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΤΕ».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES

 • «Κάναμε αυτό που έπρεπε» - Ως «αυτονόητο» ήταν για όλους στον Παναιτωλικό να κερδίσουν απόψε στη Νέα Σμύρνη, όπως τόνισε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης. «Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε να κερδί...
  Πριν από 8 ώρες
 • Επιβεβαίωση Basket247: Ανακοίνωσε τον Τόσκα η Καλαμάτα BC - [image: Επιβεβαίωση Basket247: Ανακοίνωσε τον Τόσκα η Καλαμάτα BC] *Την απόκτηση του Έλιο Τόσκα ανακοίνωσε η Καλαμάτα BC, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτ...
  Πριν από 9 ώρες
 • Μία ακόμη ανανέωση - *Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παύλο Σερδενέ ανακοίνωσε η Αναγέννηση Στάνου.* *Η ανακοίνωση* Η διοίκηση της Αναγέννησης συμφώνησε σε όλα με...
  Πριν από 9 ώρες
 • Παναιτωλική ψυχή! - Παναιτωλικός Αποφασισμένος για τη νίκη εμφανίστηκε ο Παναιτωλικός στη Ν. Σμύρνη, καταθέτοντας Παναιτωλική ψυχή και δείχνοντας ότι δικαιούται να συνεχίσει...
  Πριν από 8 ώρες