Τετάρτη, 29 Απριλίου 2015


Επιτέλους έφτασε δια στόματος Διοικητή του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς η διαβεβαίωση προς τον Δήμαρχο Πρέβεζας για την ασφάλεια της παραλίας στο Μονολίθι.
Το θέμα μετά την τελευταία μας ανάρτηση (δείτε εδώ…) πριν από τέσσερις μέρες έφτασε την Δευτέρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και σήμερα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, δόθηκε προφορική διαβεβαίωση στον δήμαρχο της Πρέβεζας για την ασφάλεια της παραλίας και την αποδέσμευση των «ύποπτων» περιοχών.
Όπως έχει προαναγγελθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, από τoν Δήμαρχο Πρέβεζας  Χρήστο Μπαϊλη επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη κλιμάκιο του Τάγματος Εξουδετέρωσης Ναρκών Ξηράς με επικεφαλής τον Διοικητή, προκειμένου να τον  ενημερώσει για  εκτεταμένους ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στο Μονολίθι καθώς και για το έργο της εξουδετέρωσης παλαιών ναρκών.
Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του προέδρου της Τ.Κ. Μύτικα Νίκου Ντίτσου και του Δημοτικού Συμβούλου Γεράσιμου Ντίτσου ενώ όπως ανέφεραν οι στρατιωτικοί, το έργο τους  έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία και αύριο Πέμπτη αποχωρούν από την περιοχή.
Το αμέσως επόμενο διάστημα θα απομακρυνθεί και η περίφραξη από τις δεσμευμένες  ως «ύποπτες για την παρουσία ναρκών» εκτάσεις ενώ η διαβεβαίωση που δόθηκε προς τον κ. Μπαϊλη είναι ότι η παραλία είναι απόλυτα ασφαλής για τους λουόμενους.http://www.pamepreveza.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES