Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015

Στην Α' κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας επέστρεψε ο Αμφίλοχος που κέρδισε με το επιβλητικό 7-0 την Μεδεών Κατούνας.
Ο πολύς κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο Αμφιλοχίας είδε ένα εξαιρετικό Αμφίλοχο να πετυχαίνει 7 γκολ και να πανηγυρίζει με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή στα σαλόνια του Αιτωλοακαρνάνικου ποδοσφαίρου.
Στο 12' ο Τσιούνης έκανε το 1-0, στο 18' ο Καβαλλάρης το 2-0, στο 24' ο Μπακαδήμας το 3-0, στο 29' ο Μάνθος το 4-0, στο 33' ο Τσιούνης το 5-0, στο 40' ο Δράκος το 6-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Το τελικό 7-0 έγινε στο 60' με σκόρερ τον Μάνθο.
Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ότι ο 14 χρονος Μπακαδήμας Γεράσιμος παίκτης του Αμφίλοχου αντιμετώπισε τον 42 χρονο πατέρα του Μπακαδήμα Γρηγόρη.
Ο Αμφίλοχος το Σάββατο θα δώσει φιλικό με τον κεραυνό Μυρτιάς καιαπευθύνει κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο του να βρεθεί στις εξέδρες του γηπέδου να γιορτάσουν την άνοδο στην Α' κατηγορία.
Αμφίλοχος: Κατσούδας(45' Λίντας), Γουρούνας, Μπακαδήμας Γ., Μπουμπούλης, Παπανίκος, Κοντός, Μάνθος, Δράκος (55' Καρδούτσος), Τσιούνης (50' Λούντζης), Καβαλλάρης, Παπαλέξης


Μεδεών Κατούνας: Μπουμπούλης, Ερίκος, Φίλης, Μουχιάς, Σαμαντάς, Ζωγάκης, Ζαβίδης,, Νεοφώτιστος, Σεράφης, Μπακαδήμας, Θεοδωρέλος
 


http://www.olatagoal.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES