Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015

Ενόψει της συμμετοχής του Δήμου Αγρινίου στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “International food show Taipei 2015” που θα πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ταϊβάν στη Ταϊπέι, από 24-27 Μαΐου 2015,  ο Δήμος Αγρινίου καλεί τις επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων του αγροτικού τομέα που επιθυμούν να τοποθετηθούν τα προϊόντα τους στο εκθεσιακό περίπτερο, να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου στο τηλ. 26413 63550 ή με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο  Γιώργο Μελιάδη  στο τηλ 6947709233.


Πρόκειται για τη μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων Ποτών της Ασίας, την τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο και η συμμετοχή του Δήμου και του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποιείται  μετά από πρόσκληση του Υπουργείου Ανάπτυξης της Ταϊβάν, μέσω της Πρεσβείας της Ταιβάν στην Ελλάδα.
Ο Δήμος Αγρινίου συμμετέχει για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση, με αντιπροσωπεία του Δήμου και επικεφαλής τον  Αντιδήμαρχο Toπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Γιώργο Μελιάδη .

Ο Δήμος Αγρινίου και το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας-ως τιμώμενη περιοχή- έχει εξασφαλίσει τη χρήση ενός ειδικά διαμορφωμένου χώρου στην έκθεση και την προβολή της παρουσίας της μέσω συγκεκριμένου Media Plan (Prοmo Pavilion Display Case, e-promotion.Κάλυψη από ΜΜΕ, θεσμικές Επιχειρηματικές συναντήσεις).

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που οι  συζητήσεις που κάναμε το προηγούμενο διάστημα με τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Κίνας (Ταϊβάν) κ. Kuo-Boug Chang και στελεχών της Πρεσβείας της Ταϊβάν (Δημοκρατία της Κίνας), απέδωσαν . Θεωρώ πως η συμμετοχή μας στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “International food show Taipei 2015”   μπορεί να αποφέρει πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας. Έχουμε εξαιρετικά αγροτικά προϊόντα στην περιοχή μας, οι παραγωγοί και οι επιχειρηματίες με τη συνδρομή  και του δήμου, είμαι σίγουρος πως μπορούν  να κατακτήσουν τις αγορές της ΝΑ Ασίας.» ανέφερε σε δήλωση του ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου.


http://agrinioreport.com/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES