Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

Πληθαίνουν τα προβλήματα στο νοσοκομείο Μεσολογγίου και ο Σύλλογος των εργαζομένων του Ιδρύματος, έδωσε στη δημοσιότητα ενημερωτική ανακοίνωση, για να γνωρίζουν οι πολίτες που θα απευθυνθούν εκεί  »το τι έχουν να αντιμετωπίσουν». 
 
Διαβάστε αναλυτικά: 


«Συμπολίτη – συμπολίτισσα ,
Ως εργαζόμενοι  είμαστε υποχρεωμένοι να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο Γ. Νοσοκομείο Μεσολογγίου έτσι ώστε  όταν κάποιος από εσάς ή συγγενής σας βρεθεί στην θέση να γίνει χρήστης των υπηρεσιών υγείας να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει.
    Επειδή την ώρα που είναι κλειστά τμήματα ή δεν λειτουργούν κάθε μέρα    λόγω έλλειψης προσωπικού  (Γιατροί –Νοσηλευτές – λοιπό προσωπικό) δεν προκηρύσσεται καμία θέση και συνεχίζουν να μετακινούν προσωπικό για αλλού.
    Επειδή τα χρήματα που δίνονται για να λειτουργήσει το Νοσοκομείο είναι κάθε φορά λιγότερα (υλοποιώντας προϋπολογισμούς  των προηγούμενων κυβερνήσεων)   με  συνέπεια την μη εύρυθμη λειτουργία του.
    Επειδή είμαστε απλήρωτοι για Νύχτες – Κυριακές-Εφημερίες πάνω από 6μηνο.
    Επειδή το κλείνουν σιγά-σιγά με τον τρόπο τους.
    Επειδή δεν πάει άλλο η ανοχή μας στo σχεδιασμό τους .

       Οι εργαζόμενοι είμαστε σε επίσχεση εργασίας και  
       συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις από 21/05/2015 .
    .
Ζητάμε την κατανόησή και  τη συμμετοχή σας στον αγώνα για ένα Νοσοκομείο που να παρέχει το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ  Δημόσιες και Δωρεάν υπηρεσίες υγείας σε συνθήκες αξιοπρέπειας για όλο τον κόσμο.»http://www.agriniopress.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES