Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Κατάμεστος από κόσμο ο χώρος της εκδήλωσης στο λιμάνι της Αμφιλοχίας


Σε μια ανεπανάληπτη, μοναδική και ονειρική βραδιά, άξια καταχειροκροτήθηκε η δημοτική φιλαρμονική της πόλης μας και της καρδιάς μας, που έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και απογείωσε τους παρευρισκομένους, που παρά τις κοινωνικές, οικονομικές, πολιτικές και καιρικές συνθήκες τίμησαν με την παρουσία τους περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Η προσπάθεια των «παιδιών» – όπως τα αποκαλεί ο μαέστρος Γεώργιος Τσόγκας- απέδωσε καρπούς και έφερε απτά αποτελέσματα και αυτό φάνηκε από την παρουσία, τη ζωντάνια και την ενεργή συμμετοχή του κόσμου καθ’ όλη τη διάρκεια του απαιτητικού προγράμματος. Το κοινό απόλαυσε τα τραγούδια μεγάλων καλλιτεχνών όπως Πρωτοψάλτη, Γαλάνη, Καλογιάννη, κ.α.

Ο αρχιμουσικός και πρωτεργάτης της φιλαρμονικής, παρά το έκδηλο και δικαιολογημένο άγχος του για το αποτέλεσμα της συναυλίας, εισέπραξε το παρατεταμένο χειροκρότημα και τα συγχαρητήρια του κοινού για την άψογη εμφάνιση των μαθητών του, όπως και για την σκηνική παρουσία των μουσικών αλλά και των τραγουδιστών που αφιλοκερδώς δέχθηκαν να συμμετάσχουν στο άρτια δομημένο αυτό μουσικό σχήμα.
Τέλος, κος Τσόγκας, δεν παρέλειψε να εκφράσει δημόσια τις ευχαριστίες του στο Δήμαρχο της πόλης κο Κοιμήση, που με την καθημερινή του προσωπική φροντίδα ξεπεράστηκαν όλα τα εμπόδια και οι γραφειοκρατικοί σκόπελοι ούτως ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί η φιλαρμονική σε υψηλό επίπεδο, καθώς και στην πρόεδρο του ΚΕΚΑΔΑ κα Φρειδερίκη Λαμπράκη και σε όλο το Δ.Σ. του ΚΕΚΑΔΑ.


Εμείς ως απλοί δημότες του Δήμου Αμφιλοχίας να συγχαρούμε τη Φιλαρμονική μας που μας κάνει υπερήφανους με τις εμφανίσεις της και να ευχηθούμε στο μαέστρο και σε όλα τα παιδιά να συνεχίσουν.. «να είναι ακόμη ζωντανοί σαν ροκ συγκρότημα».
http://e-maistros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES