Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Ξεκίνησε την Τετάρτη 22/7 στο χώρο της παραλίας του λιμανιού το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης του Ν.Ο.Μ.Α. Η ανταπόκριση ήταν πολύ μεγάλη και το τμήμα καλύφθηκε πλήρως. Η κα Τζορτζίνα Καμπισοπούλου (Αντιπρόεδρος του Ν.Ο.Μ.Α) και η κα Μάρτα Καπελάνσκα (Ταμίας), κάθε ημέρα, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, στις 06:30 μ.μ. - 07:30 μ.μ., μυούν τα μικρά παιδάκια στα μυστικά της σωστής κολύμβησης και της επαφής με το νερό, αλλά ταυτόχρονα προσφέρουν και παιδαγωγικό έργο.


Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Μ.Α. κ. Σούλας Βασίλειος είπε: «Με μεγάλη μου χαρά βλέπω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά να δημιουργείται με μεγάλη επιτυχία το παιδικό τμήμα εκμάθησης κολύμβησης για μικρά παιδιά.
 
Μετά από δύο χρόνια εμπειρίας, έχουμε αποκτήσει την γνώση να το στήνουμε και να το οργανώνουμε πολύ γρήγορα και εύκολα. Έχουμε όλα τα υλικά στη διάθεση μας.
 
Μας χαροποιεί ιδιαίτερα ότι χρόνο με το χρόνο βλέπουμε την τοπική κοινωνία να το αγκαλιάζει όλο και πιο πολύ και να εισπράττουμε πολύ θετικές κρίσεις, που μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε.
 
Μετά λόγου γνώσεως θέλω να πω ότι τα εύσημα πρέπει να δοθούν 100% στα κορίτσια του Ομίλου μας, την κα Τζορτζίνα και την κα Μάρτα, γιατί αυτές είναι οι ψυχές του τμήματος, οι οποίες θυσιάζοντας τον πολύτιμο χρόνο τους ανάμεσα σε οικογένεια, παιδιά και δουλειά, καταφέρνουν να είναι εκεί και να προσφέρουν με πολύ μεράκι και ζήλο».


 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES