Τρίτη, 28 Ιουλίου 2015

Με αφορμή την άνοδο του Α.Ο. Αγρινίου στην Β Εθνική ο Γιάννης Διαμαντάκος μίλησε αποκλειστικά στο basket247.gr για την άνοδο και έδωσε και κάποιες απαντήσεις σε κάποιους.

Γιάννης Διαμαντάκος: Κατά την διάρκεια της περασμένης σεζόν κάποιος συνάδελφος ήρθε και μου απεύθυνε την εξής ερώτηση: Γιατί θέλεις τόσο πολύ να κερδίσετε; Αφού και του χρόνου στην Γ Εθνική θα είσαι. 

Τελικά διαψεύστηκε. Ούτε εγώ θα είμαι στην Γ Εθνική αλλά ούτε και ο Α.Ο. Αγρινίου. Θα ήθελα να συγχαρώ όλους αυτούς τους ανθρώπους( Παράγοντες, Αθλητές) που μέσα σε 4 χρόνια καταφέραμε να οδηγήσουμε την ομάδα από το Α Tοπικό στην Β Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία της. Επειδή αναγράφτηκε κάπου ότι η άνοδος είναι από το παράθυρο θα ήθελα να υπενθυμίσω τα εξής: Ήμασταν η μοναδική ομάδα που νίκησε όλους τους πρωτοπόρους και επίσης η ΕΟΚ βάση του κανονισμού της προκυρήξεως του πρωταθλήματος έχει συγκεκριμενη διαδικασία για την άνοδο ομάδων στην Β Εθνική που έχουν τερματίσει στην 3η και 4η θέση. Η συμμετοχή στην Β Εθνική κατηγορία δεν έγινε με Wild Card. Έγινε λόγω της θέσης που τερματίσαμε και λόγω της θέσης που προβλέπεται από τον κανονισμό της Ελληνικής Ομοσπονδίας. Αυτά αρκούν για να θεωρηθεί η άνοδος Πανάξια. Θα ήθελα να ευχηθώ τόσο στον Coach Μυριούνη όσο και στην ομάδα καλή επιτυχία στην Β Εθνική, και να διαβεβαιώσω ότι έστω και από απόσταση θα εξακολουθήσω να είμαι κοντά στην ομάδα. Μιχάλης Σταμουλάκης
http://www.basket247.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES