Τρίτη, 18 Αυγούστου 2015

Όταν οι Ξηρομερίτες αποφασίσουν να γλεντήσουν, δεν τους σταματάει τίποτα. Ούτε η οικονομική κρίση, ούτε τα capital control, ούτε τα... plan B του Βαρουφάκη.

Έτσι και φέτος, στη Χρυσοβίτσα το γλέντι που έγινε θεσμός σε όλο το Ξηρόμερο, σημείωσε τεράστια επιτυχία.  Από την εκδήλωση αυτή και φέτος δεν έλειψε κανείς, αφού χιλιάδες κόσμου, γλέντησαν με την ψυχή τους σε ένα από τα μεγαλύτερα πανηγύρια του Αυγούστου.....     Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Πολιτιστικού Συλλόγου Χρυσοβίτσας Μάκης  Ζορμπάς, ο οποίος καλωσόρισε τους καλεσμένους και η βραδιά συνεχίστηκε με φαγητό, ζωντανή μουσική, πολύ κέφι και χορό μέχρι πρωίας… 
     Ο Γιάννης Καψάλης με το συγκρότημα τους τα έδωσαν όλα ξεσηκώνοντας τους πάντες στο χορό μέχρι το πρωί σε μια σπουδαία βραδιά.
      Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πάτερ Βασίλειος Πόππης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο πρόεδρος Τ.Κ. Χρυσοβίτσας Γιάννης Χρόνης, ο Βουλευτής και π. Υπουργός Μάριος Σαλμάς, οι Αντιπερειφερειάρχες: Χριστίνα Σταρακά και Γιάννης Λύτρας,  ο Αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο Καθηγητής Πανεπιστημίου Πάνος Κοντός, ο Π. Δήμαρχος Αστακού Πανος Στάϊκος,  οι δημοτικοί σύμβουλοι Νίκος Ναούμης, Χρήστος Κολοβός και Γιάννης Ζορμπάς, ο Πρόεδρος Δ.Κ. Αστακού  Νίκος Καλλισώρας,  ο Πρόεδρος Τ.Κ. Προδρόμου Τάκης Παπούλιας, ο Πρόεδρος Τ.Κ. Βασιλόπουλο Δημήτρης Χολής, ο πρόεδρος της φλόγας Παλαιομάνινας Χρήστος Κουτσομπίνας, τα παιδιά από την Γουριώτισσα, ο Ραδιοφωνικός παραγωγός του Ράδιο Ξηρόμερο Μιχάλης Βραχάς, κ.α.
Παιδιά συγχαρητήρια και του χρόνου…


 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES