Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2015

Μεγάλη συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε από τους κατοίκους της Δ.Ε. Μεδεώνος  ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ στην περιοχή κόμβος Σαμάρι στην Εθνική οδό Αμφιλοχίας – Αγρινίου και πραγματοποιήθηκε συμβολικός προειδοποιητικός αποκλεισμός της εθνικής οδού. 
Τα προβλήματα του κέντρου υγείας πρέπει να λυθούν το συντομότερο τόνισε ο Παναγιώτης Καλογιάννηςαντιπρόεδρος της Κατούνας και πρόεδρος του αγροτικού συλλόγου και τόνισε το ιστορικό του προβλήματος  "Φτάνει πια" "Όχι άλλη κοροϊδία έχουμε δικαίωμα όλοι στην ΥΓΕΙΑ". 
Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος Ακτίου Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης και μίλησε για όλες τις ενέργειες του Δήμου για να καλυφθεί από γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό το Κ.Υ. Κατούνας και την αδράνεια της πολιτείας και των υπευθύνων μέχρι σήμερα, και έδωσε την υπόσχεση και ραντεβού στο ίδιο σημείο πως αν σε μικρό χρονικό διάστημα αν δεν λυθεί άμεσα το πρόβλημα, η κινητοποίηση των κατοίκων του δήμου θα είναι πιο δυναμική και θα κλείσει η εθνική οδός.  

Στην συνέχεια πήρε το λόγο ο  Χρήστος ΚολοβόςΤαξίαρχος ε.α. Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ξηρομέρου και είπε πρέπει και εμείς όλοι οι δημότες Φυτειών και Παπαδάτου να συμπαρασταθούμε στους Δημότες Κατούνας, διότι το θέμα της ομαλής λειτουργίας του Κ.Υ Κατούνας, όσο αφορά τους δημότες Κατούνας, άλλο τόσο αφορά και εμάς τους δημότες της ΔΕ Φυτειών, (Φυτείες- Παπαδάτος -Ρίβιο -Αγ Στέφανος - Κουβαράς) διότι υπαγόμαστε για ιατρική κάλυψη και εξαρτώμαστε από το Κ.Υ Κατούνας.). Στην Διαμαρτυρία έδωσαν το παρών οι Βουλευτές: του Κ.Κ.Ε. Νίκος Μωραΐτης και της Χρυσής Αυγής Μπαρμπαρούσης Κων/νος όπως και αρκετοί Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και πρόεδροι των χωριών.


πηγη:katouna news


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES