Σάββατο, 29 Αυγούστου 2015

Το Σωματείο Ηλεκτρολόγων Νομού Αιτωλοακαρνανίας “Ο Θαλής” με επιστολή του προς την τοπική ιστοσελίδα mytikaspress κάνει λόγο για αύξηση των ηλεκτρολόγων χωρίς άδεια ασκήσεως επαγγέλματος στον Μύτικα και γενικότερα στην περιοχή του Ξηρομέρου.


Η επιστολή:

Έντονο είναι το πρόβλημα με τους ηλεκτρολόγους χωρίς άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στην περιοχή του Μύτικα Αιτ/νίας και στην ευρύτερη περιοχή του Ξηρομέρου.
Άτομα που τα κύρια επαγγέλματα τους είναι ψαράδες, γεωργοί, κτηνοτρόφοι δημόσιοι υπάλληλοι ακόμη και συνταξιούχοι εκτελούν παράλληλα ηλεκτρολογικές εργασίες μη παρέχοντας καμιά ασφάλεια στον καταναλωτή και ενισχύοντας την φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα και στους λιγοστούς αδειούχους ενεργούς επαγγελματίες «κλέβοντας» στην ουσία το ψωμί τους.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ;

Το φαινόμενο είναι απαράδεκτο έχουμε φτάσει στα όρια μας το πρόβλημα έχει διογκωθεί τον τελευταίο καιρό και θα οδηγηθούμε κι εμείς σε διακοπήεργασιών αφού 7 στις 10 δουλειές τις παίρνουν οι «μαύροι» μας είπε χαρακτηριστικά ηλεκτρολόγος της περιοχής.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μέλη του σωματείου θα προχωρήσουν σεεπιτόπιους ελέγχους στην περιοχή καταγγέλλοντας τυχόν συμβάντα στην αστυνομία και την εφορία ακόμη και τους καταναλωτές ιδιώτες θεωρώντας ότι είναι κι αυτοί συνυπεύθυνοι αφού αναθέτουν τις ηλεκτρολογικές τους εγκαταστάσεις σε παράνομους ηλεκτρολόγους. Εξάλλου η παράνομη ηλεκτρολογικά εγκατάσταση είναι ποινικό, ασφαλιστικό και φορολογικό αδίκημα και του καταναλωτή.http://www.agrinionews.gr/%CE%B1%CF%85%CE%BE%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BF%CE%B9-%CE%BC%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CF%8C%CE%B3%CE%BF%CE%B9-%CF%83%CF%84/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES