Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

Είναι ο τέταρτος Φοίνικας που ξεράθηκε από το Αφρικάνικο Σκαθάρι από τον Νοέμβριο , που το είχα επισημάνει και είχα παρακαλέσει να ρίξει ο Δήμος φάρμακο σε όλους.

Δυστυχώς δεν εισακούστηκε η παράκλησή μου και τώρα, όπως φαίνεται στην φωτογραφία και άλλος Φοίνικας στην Νοτιοανατολική γωνία της Πλατείας, σε λίγες ημέρες θα έχει ξεραθεί τελείως.

Είναι κρίμα Φοίνικες των τεσσάρων και πέντε μέτρων, όπως φαίνεται στην φωτογραφία της Νοτιοδυτικής γωνίας της Πλατείας, οι οποίοι είχαν φροντίδα για 25 χρόνια, σε λίγο χρόνο να ξεραθούν!!!

Κύριε Δήμαρχε

Πριν από λίγο καιρό σας έδωσα συγχαρητήρια που φυτέψατε 20 Φοίνικες στα κενά της παραλίας, τους οποίους φροντίζετε με καθημερινό πότισμα.

Σήμερα κάνω έκκληση σε εσάς προσωπικά, να δώσετε εντολή για να προμηθευτεί ο Δήμος άμεσα την ποσότητα φαρμάκου που απαιτείται (ο κύριος Χολής ο οποίος έχει φυτώριο, αλλά και ο Γεωπόνος κύριος Κυριάκος πρότειναν 5 κιλά για τον καθένα, το οποίο θα πρέπει να πέσει στην ρίζα και στην καρδιά του κάθε Φοίνικα), γιατί διαφορετικά σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχει ούτε ένας Φοίνικας για δείγμα στον Αστακό .

Με την ελπίδα ότι αυτή την φορά θα εισακουστεί η παράκλησή μου.

Αστακός 10/8/2015

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
 
 
 
http://www.astakos-news.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES