Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015


Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι βρέθηκαν στην παραλία της Πρέβεζας το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που έφτασε και έδενε η πολυτελής θαλαμηγός Ocean Sapphire.


Από τα πρώτα λεπτά της άφιξής της άρχισαν να ακούγονται διάφορα για το ποιος βρίσκεται μέσα στο σκάφος και προτίμησε την Πρέβεζα για μια στάση στις διακοπές του.
Από την στιγμή που δεν έχει επιβεβαιώθεί για το εάν στο σκάφος βρίσκεται κάποιος διάσημος, ας περιοριστούμε στα του σκάφους που σκόρπισε τον… πανικό!!!Πρόκειται για μια πολυτελέστατη θαλαμηγό η οποία ενοικιάζεται για κρουαζιέρες. Στην ίδια οικογένεια ανήκουν και τα, Ocean Emerald και Ocena Pearl της Ιταλικής εταιρείας  Cantieri Navali.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει μήκος 41 μέτρα και κατασκευάστηκε το 2010 από την Rodriquez Yachts ενώ η Foster & Partners είναι υπεύθυνοι για την εξωτερική της εμφάνιση. Ολόκληρη η θαλαμηγός εξωτερικά είναι μια υπερκατασκευή από αλουμινένιο περίβλημα.


Μπορεί να φιλοξενήσει έως 12 άτομα σε 5 καμπίνες ενώ διαθέτει και μια σουίτα καθώς και γυμναστήριο. Το πλήρωμα της είναι επταμελές.
Η Ocean Sapphire έχει κατασκευασθεί σύμφωνα με τα πρότυπα MCA και RINA. Η ταχύτητα πλεύσης είναι στους 12 κόμβους ενώ η μέγιστη μπορεί να φτάσει και τους 16 και διαθέτει δεξαμενές καυσίμων 26000 λίτρων.


Τέλος εάν σας ενδιαφέρει μια κρουαζιέρα ή διακοπές με το σκάφος αυτό, το κόστος ενοικίασης, σύμφωνα με τις τιμές στο διαδίκτυο κυμαίνεται από 100.000 έως 130.000 ευρώ την εβδομάδα!!!http://www.pamepreveza.gr/AllArticles/tabid/142/articleId/117653/---Ocean-Sapphire--PHOTO.aspx 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES