Δευτέρα, 31 Αυγούστου 2015

Μια μαγική βραδιά απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου, 29 Αυγούστου 2015, στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου για να παρακολουθήσουν, υπό το ειδυλλιακό φως της πανσέληνου τη συναυλία του Δημήτρη Παπαδημητρίου και τη σπουδαία ερμηνεία της Φωτεινής Δάρρα.
Σε ένα όμορφο μουσικό ταξίδι παρέσυρε τον κόσμο ο Δημήτρης Παπαδημητρίου που συνόδευε ο ίδιος στο πιάνο τη μούσα του, με 4μελή ορχήστρα σε δικά του τραγούδια. Επί δυόμισι περίπου ώρες, η σπουδαία ερμηνεύτρια μάγεψε και ξεσήκωσε το κοινό με τραγούδια ελληνικά και ξένα.

Την εκδήλωση προλόγισαν η Ολυμπία Βικάτου, Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδος και ο Δήμαρχος Αγρινίου, Γιώργος Παπαναστασίου, επισημαίνοντας την πρόθεσή τους να αναδειχτεί ο αρχαιολογικός χώρος της Στράτου . Στην συναυλία παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Κώστας Καραγκούνης, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας, Αντιδήμαρχοι ,δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Τη συναυλία συνδιοργάνωσαν το υπουργείο Πολιτισμού Παιδείας & Θρησκευμάτων , η Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδος και ο δήμος Αγρινίου.

unnamed
stratos1stratos4 stratos3http://www.agrinionews.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES