Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2015

Απόγνωση και οργή έχει προκαλέσει στους δημότες η τακτική που θα ακολουθήσει ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας να κόβει το νερό για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. 


 
   Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής σχολιάζει: "Είναι απαράδεκτο να κόψετε το νερό σε οφειλέτη κάτω από 5.000 ευρώ. Κόψτε αμέσως σε αυτούς που χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ αν δεν καταβάλουν εφάπαξ το 30 τοις εκατό των οφειλών τους και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Αυτοί έχουν χρήματα μην γελιόμαστε. Μετά προχωρήστε με την ίδια λογική στις 4.000, 3.000 ευρώ κλπ.". Και τονίζει: "Αν έχετε το πολιτικό θάρρος και το πολιτικό ανάστημα δώστε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος".
 

ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ
     Με μαθηματική ακρίβεια ο Δήμος θα έφτανε σε αυτή τη κατάσταση. Κατασπαταλώντας τα χρήματα των Δημοτών διαχρονικά με τη μέθοδο των απευθείας αναθέσεων σε πανάκριβα έργα και υπηρεσίες και μη εισπράττοντας διαχρονικά από πολλούς Δημότες έφτασε στο σημερινό σημείο. Δεν έφθασε μόνο λόγω της οικονομικής κρίσης. Έφθασε γιατί πολλοί δεν έχουν πληρώσει σχεδόν ποτέ με τη πολιτική ανοχή της εκάστοτε Δημοτικής Αρχής. 
     Από τούτη την ιστοσελίδα πολλές φορές και μέσα στο ΔΣ έθεσα το θέμα. Στο ΔΣ από τους πρώην και τους νυν εισέπραττα τα ειρωνικά χαμόγελα τους.......Αγαπητοί συνδημότες
 
    σε όσους έχουν στείλει ειδοποίηση δεν πρόκειται να σας τα χαρίσουν ή διαγράψουν. Έχουν βεβαιωθεί στην εφορία και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτε. Εσείς κάποια στιγμή ή τα παιδιά σας θα τα πληρώσετε. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής
Είναι απαράδεκτο να κόψετε το νερό σε οφειλέτη κάτω από 5.000 ευρώ. Κόψτε αμέσως σε αυτούς που χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ αν δεν καταβάλουν εφάπαξ το 30 τοις εκατό των οφειλών τους και τα υπόλοιπα σε δόσεις. Αυτοί έχουν χρήματα μην γελιόμαστε. Μετά προχωρήστε με την ίδια λογική στις 4.000, 3.000 ευρώ κλπ.
      Αν έχετε το πολιτικό θάρρος και το πολιτικό ανάστημα δώστε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ και τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος.

Όψιμα μιλάτε για την ΙΣΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ. Λίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει.
     Η προτεινόμενη πολλές φορές από εμένα ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΥΤΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.
Έτσι δεν είναι πρώην και νυν Δημοτικοί άρχοντες;

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός
 
 
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES