Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015

Την δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους θα έχουν από σήμερα Δευτέρα όσοι ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Ενίσχυση της ρευστότητας και της απασχόλησης». 

Πρόκειται για το τελευταίο πρόγραμμα ΕΣΠΑ της περιόδου 2007-2013. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταβάλλουν τις αιτήσεις τους ακόμη και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του ΟΑΕΔ

Το πρόγραμμα αφορά 12.700 περιπτώσεις και απευθύνεται σε άνεργους εγγεγραμμένους στα μητρώα του ΟΑΕΔ 6 μήνες πριν από την πρόσληψή τους. 

Πιο αναλυτικά με το πρόγραμμα αυτό επιχορηγούνται ιδιωτικές επιχειρήσεις και ΚοινΣΕΠ που δημιούργησαν νέες θέσεις εργασίας μεταξύ 1-1-2015 και 31-8-2015, προκειμένου να διατηρήσουν αυτές τις θέσεις, καθώς και νέοι ελεύθεροι επαγγελματίες και μέλη ΚοινΣΕΠ πρώην άνεργοι, που έκαναν έναρξη επιτηδεύματος μεταξύ 1-1-2014 και 31-8-2015, ώστε να διατηρήσουν την δραστηριότητά τους.


Αναλυτικά οι ημερομηνίες για τις αιτήσεις έχουν ως εξής: 

- Τη Δευτέρα 23/11 για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, με έδρα στις Περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Κρήτης, Βορείου Αιγαίου και Ιονίων Νήσων.

- Την Τρίτη 8/12 για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, με έδρα στις Περιφέρειες Αττικής, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Νοτίου Αιγαίου και Στερεάς Ελλάδας.http://www.huffingtonpost.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES