Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2015

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου Αμφιλοχίας στην έκθεση Έκθεση Γαλακτοκομίας & Τυροκομίας Dairy Expo 2015. Ο Δήμος Αμφιλοχίας συμμετείχε με δικό του περίπτερο στη διοργάνωση της τριπλής Έκθεσης για το κρέας και τη γαλακτοκομία.

Χιλιάδες επισκέπτες τίμησαν με την παρουσία τους το περίπτερο του Δήμου που περιελάμβανε εκθέτες τοπικούς παραγωγούς, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να προβάλλουν τα προϊόντα τους, διευρύνοντας τις δυνατότητες διείσδυσής τους σε νέες αγορές στην κατεύθυνση τόσο της ενίσχυσης της ανταγωνιστικότητάς τους όσο και της παραγωγικής φυσιογνωμίας της περιοχής.


Στην Έκθεση αυτή, τα γαλακτοκομικά ΤΖΙΦΡΗΣ, είχαν θετικότατη παρουσία και κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις εμπόρων και επισκεπτών της έκθεσης. Ο ιδιόκτητης κ. Κ. Δασκαλάκης επισημαίνει πως η παρουσία του στην έκθεση ήταν σημαντική καθώς, δόθηκε η ευκαιρία να γίνουν ακόμη περισσότερο γνωστά τα προϊόντα ΤΖΙΦΡΗΣ, αλλά και κλείσιμο σημαντικών συμφωνιών με εμπόρους για νέες συνεργασίες. Περίπου 3000 τεμάχια 9 κωδικών προϊόντων ΤΖΙΦΡΗΣ διατέθηκαν στη διάρκεια της έκθεσης.πηγή: http://e-maistros.gr

tzifris tzifris.jpg1 tzifris.jpg2 tzifris.jpg3
tzifris.jpg5

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES