Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015

Παιχνίδι με «έναν» πρωταγωνιστή παίχτηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Αμφιλοχίας, μεταξύ του Παναμβρακικού Μπούκας και του Αετού Ξηρομέρου. Ο Παναμβρακικός ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, πέτυχε 5 γκολ και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Χαρακτηριστικές οι ασκήσεις γυμναστικής για ζέσταμα από τον τερματοφύλακα της Μπούκας Ρόκκο, ο οποίος δε χρειάστηκε να επέμβει καθόλου. Κατά τη διάρκεια του ματς έπνεαν ισχυροί άνεμοι, που δεν επέτρεψε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο.Οι φάσεις του Αγώνα:

Μακρινή μπαλιά του Τσιτσομήτσου στο Φίλο Δ., πλασάρει 1-0. 15΄Ανατροπή του Φίλου Διον. μέσα στην περιοχή, πέναλτι, εκτελεί ο Δράκος, 2-0. 18΄Σουτ του Τσιτσομήτσου, μόλις άουτ. 22΄ Πλασέ του Βλάχου, κόρνερ, εκτελεί ο Δράκος απευθείας, μόλις άουτ. 30΄Μακρινή μπαλιά του Δράκου στο Φίλο Διον., σουτ και γκολ 3-0. 40΄Σουτ στα σώματα του Φίλου Διον., αποκρούει ο τερματοφύλακας 43΄Γέμισμα στην περιοχή, ο Φίλος Διον. σουτάρει, άουτ. 55΄Πλασέ του Τσιτσομήτσου Δ. μέσα στην περιοχή, γκολ 4-0 65΄ Πλάσε του Φίλου Διον. μέσα στην περιοχή από δεξιά, γκολ 5-0. 67΄ Τσιτσομήτσος Δημ. πασάρει από αριστερά στην μικρή περιοχή, ο Αργύρης Χ. σουτάρει η μπάλα κοντράρει στα σώματα.

Διακριθέντες:
 Φίλος Διον. Τσιτσομήτσος Δ., Δράκος, Βλάχος, Μακρής Π.


Συνθέση: Παναμβρακικός Μπούκας: Ρόκκος, Αργύρης Χαρ., Ζαβιτσάνος, Ζήσης(46΄Καραλής), Κυρόσιμος Χαρ., Παπανίκος, Μακρής Π., Δράκος(65΄Καρδούτσος), Τσιτσομήτσος, Φίλος Διον.(75΄Αργύρης), Βλάχος.


Αποτελέσματα 3ου Ομίλου
Α.Ο.ΑΡΧΟΝΤΟΧΩΡΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ 2-2
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ – Α.Ο.ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙΟΥ  2-0
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ ΜΥΤΙΚΑ – Α.Ο.ΚΑΝΔΗΛΑΣ 2-0
Α.Ε.ΒΑΛΤΟΥ – ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ 0-4
Α.Ε.ΧΡΥΣΟΒΙΤΣΑΣ – ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ ΕΜΠΕΣΣΟΥ 0-5
ΠΑΝΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΜΠΟΥΚΑΣ – ΑΕΤΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 5-0
ΡΕΠΟ: ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ


panamvrakikos.jpg2panamvrakikos

http://e-maistros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES