Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2015

Μύτικας 16.11.2015
 
Αριθμ. Πρωτ.:
 
 
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΜΥΤΙΚΑ
 
Προς: ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Υπηρεσία Εξυπηρέτησης
Πελατών
 
ΘΕΜΑ: «Υποκατάστημα Τράπεζας Πειραιώς Μύτικα».

Πριν από μερικές ημέρες πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει πρόταση για κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς Μύτικα. Να σας θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο υποκατάστημα εξυπηρετεί μια ολόκληρη περιοχή που αποτελείται από πέντε χωριά και επίσης δύο γειτονικά νησιά μιας και είναι το κέντρο της περιοχής αυτής.

Ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες ο πληθυσμός αυξάνεται κατακόρυφα, αφού είμαστε ένας από τους βασικότερους τουριστικούς προορισμούς της Αιτ/νιας με αρκετούς τουρίστες Έλληνες και ξένους.
 
Ένα ενδεχόμενο κλείσιμο της τράπεζας θα αποφέρει καθοριστικό χτύπημα στην οικονομία της περιοχής μας, ιδιαίτερα αν αναλογιστεί κανείς τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός και αγροτικός κόσμος την παρούσα συγκυρία στη χώρα μας.
 
Η συγκεκριμένη τράπεζα είχε καθημερινό όγκο συναλλαγών και η αναστολή της λειτουργία της θα μας οδηγούσε σε καθημερινή βάση στα κοντινότερα υποκαταστήματα που βρίσκονται σαράντα χιλιόμετρα περίπου μακριά από εδώ, χωρίς να υπάρχει τακτική συγκοινωνία, επιβαρύνοντας μας οικονομικά και ξοδεύοντας τον πολύτιμο χρόνο μας, αφού το κλείσιμο του υποκαταστήματος θα επιβαρύνει σε φόρτο δουλειάς τα άλλα υποκαταστήματα.
 
Με την τράπεζα Πειραιώς όλα αυτά τα χρόνια δημιουργήσαμε σαν τοπική κοινωνία μια σχέση εμπιστοσύνης και ελπίζουμε ότι δεν θα επιτρέψετε μία τέτοια εξέλιξη που θα οδηγήσει στον οικονομικό μαρασμό της περιοχής και την παρακμή. 
Θα παρακαλούσαμε να ενημερώσετε έγκαιρα την τοπική κοινωνία για τις προθέσεις σας.
 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΑΡΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 
 
 
http://mytikaspress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES