Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Άγνωστος με κουκούλα εισέβαλε χθες Τρίτη 17/11/2015 στις 19.40 σε πρατήριο καυσίμων που βρίσκεται 2χλμ. μετά το Δρυμό στην διασταύρωση με Θύρρειο.


O κουκουλοφόρος απείλησε με κοντόκαννη καραμπίνα τον ιδιοκτήτη προκειμένου να του δώσει τα χρήματα του ταμείου. Ο ιδιοκτήτης προσπάθησε με διάφορους τρόπους να ξεγελάσει τον ληστή λέγοντας του «δεν έχω αρκετά χρήματα» και έβγαλε να του δώσει μερικά. 


Ο ληστής όρμησε πάνω του, τον χτύπησε δυο φορές με το όπλο και τον γρονθοκόπησε. Στη συνέχεια, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου δεν είχε άλλη επιλογή καθώς ο ληστής είχε το όπλο στραμμένο πάνω του κι έτσι έβγαλε όσα χρήματα είχε και του τα έδωσε. Το συγκεκριμένο ποσό ήταν 400€.

Ο κουκουλοφόρος, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης στο Katouna News, ήταν κατά 99% αλλοδαπός. Φεύγοντας τον κλείδωσε στο κατάστημα και έφυγε πεζός προς άγνωστη κατεύθυνση. Σε λίγη ώρα έφτασαν τα περιπολικά του αστυνομικού τμήματος Βόνιτσας και πραγματοποίησαν έρευνες για την αναζήτηση του δράστη χωρίς όμως κάποια εξέλιξη μέχρι στιγμής.
Ο ιδιοκτήτης  είναι καλά στην υγεία του και ευτυχώς πάντως που δεν προέβαλε ιδιαίτερη αντίσταση διότι δεν είναι άγνωστο τι συνέπειες θα είχε μιας και ο ένοπλος φαινόταν αποφασισμένος.katounanews.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES