Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

Για άλλη μία φορά το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου μας, και μιλάμε για την Κοινωφελή Επιχείρηση, μας ξαφνιάζει δυσάρεστα μιας και είναι το μόνο από τα τέσσερα Νομικά Πρόσωπα που διαθέτει ο Δήμος Ξηρομέρου στο οποίο προβλέπεται στον Προϋπολογισμό του αποζημίωση και έξοδα παράστασης των μελών του Δ.Σ. ύψους 5.000 €.
Το ίδιο είχε γίνει και πέρυσι και επισημαίνουμε το θέμα, όχι για να κάνουμε φτηνό λαϊκισμό, αλλά γιατί κάτι τέτοια μικρά έχουν την δική τους σημειολογία και δείχνουν το πως αντιλαμβάνεται κάποιος τα πράγματα, χωρίς να παραγνωρίζουμε το έργο που έχει επιτελέσει και επιτελεί η Κοινωφελής. Άλλωστε γι αυτό και υφίσταται.
Φυσικά αποζημιώσεις και έξοδα παράστασης μελών του Δ.Σ. προβλέπονται εκ του νόμου, αλλά πάντα εφαρμοζόταν ο άγραφος νόμος της συμμετοχής αμισθί σε αυτές της θέσεις, οι οποίες είναι θέσεις προσφοράς και αλληλεγγύης στο κοινωνικό σύνολο και μάλιστα προς εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη και έχουν φτάσει σε σημείο να δυσκολεύονται και να επιβιώσουν ακόμα.
Άλλωστε μην ξεχνάμε, την ανιδιοτελή προσφορά προς τον τόπο διακηρύττουν προεκλογικά όλοι οι υποψήφιοι αιρετοί που ζητάν την ψήφο και την εμπιστοσύνη των δημοτών.
 
 
 
 
http://mytikaspress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES