Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Στον Πρόεδρο του Αίολου Αστακού και δημοτικό σύμβουλο Απόστολο Πανταζή και στον δημοτικό σύμβουλο Νίκο Ναούμη απαντά ο Πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας Χρήστος Κουτσουμπίνας για το γηπεδικό:
Αναλυτικά: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΙΝΑ 

        Φίλτατε πρόεδρε του Αιόλου ΑΣΤΑΚΟΥ με εξέπληξε η απάντηση σας. Εμείς δεν ζητήσαμε από τον κ. Κουταλιανό να μας φτιάξει το γήπεδο κάναμε μια διαπίστωση πόσο σημαντικό είναι μια ομάδα να έχει γήπεδο και πόσο τυχερός θα είναι που θα παίξει σε ένα καινούργιο γήπεδο. 
      Από εσάς σαν πρόεδρος ομάδας και σαν άνθρωπος του αθλητισμού θα περιμέναμε μόνο μια δήλωση συμπαράσταση ΣΗΣ και όχι μια υπενθύμιση που πρέπει να απευθυνθούμε. 
     Οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό πρέπει να υποστηρίζονται και όχι να μιλάνε εκ του ασφαλούς. Πολύ εύκολα βγάλατε την ευθύνη από επάνω σας. Νομίζω κύριε Πανταζή ήσασταν 2 χρόνια αντιδήμαρχος αθλητισμού. Αλήθεια  είστε περήφανος για το έργο σας! 
       Δεν ξέρατε ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες στο δήμος σας,  δεν ξέρατε μάλλον μια ομάδα από τον Δήμο σας η οποία πρωταγωνιστεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και πέρυσι κέρδισε το κύπελλο Αιτωλοακαρνανίας, έστω να κάνετε μια βράβευση όπως έπρεπε σαν αντιδήμαρχος αθλητισμού. Μάλλον δεν σας το είπανε, μάλλον αθλητισμός είναι για εσάς μόνο ο Αστακός...........     Βέβαια τώρα παραιτηθήκατε και δεν έχετε πρόβλημα. Το γήπεδο σας γίνετε μια χαρά όλα καλά και πάντα επιτυχίες. 
 

Και μια απάντηση στον φίλο μου κύριο Ναούμη Νίκο:               Θα του έδινα μια συμβουλή με τα λεφτά που θα βγάλει για το γήπεδο μέσω ΕΣΠΑ στην θέση του γηπέδου να φτιάξει ένα γηροκομείο η κάτι άλλο που έχει ανάγκη το χωριό και να γίνει ευεργέτης για το χωριό του.
 

Με εκτίμηση 
Χρήστος Κουτσουμπίνας 
Πρόεδρος της Φλόγας Παλαιομάνινας http://xiromeronews.blogspot.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES

 • «Κάναμε αυτό που έπρεπε» - Ως «αυτονόητο» ήταν για όλους στον Παναιτωλικό να κερδίσουν απόψε στη Νέα Σμύρνη, όπως τόνισε ο Μπάμπης Μιχαηλίδης. «Σήμερα κάναμε αυτό που έπρεπε να κερδί...
  Πριν από 7 ώρες
 • Επιβεβαίωση Basket247: Ανακοίνωσε τον Τόσκα η Καλαμάτα BC - [image: Επιβεβαίωση Basket247: Ανακοίνωσε τον Τόσκα η Καλαμάτα BC] *Την απόκτηση του Έλιο Τόσκα ανακοίνωσε η Καλαμάτα BC, επιβεβαιώνοντας το σχετικό ρεπορτ...
  Πριν από 8 ώρες
 • Μία ακόμη ανανέωση - *Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Παύλο Σερδενέ ανακοίνωσε η Αναγέννηση Στάνου.* *Η ανακοίνωση* Η διοίκηση της Αναγέννησης συμφώνησε σε όλα με...
  Πριν από 8 ώρες
 • Παναιτωλική ψυχή! - Παναιτωλικός Αποφασισμένος για τη νίκη εμφανίστηκε ο Παναιτωλικός στη Ν. Σμύρνη, καταθέτοντας Παναιτωλική ψυχή και δείχνοντας ότι δικαιούται να συνεχίσει...
  Πριν από 8 ώρες