Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η 1η εκδήλωση του Ομίλου ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ, για το ημερολογιακό έτος 2016. Με την ευκαιρία της κοπής της βασιλόπιτας είχαμε τη χαρά να συναντηθούμε με τους μαθητές των τμημάτων μας, τους φίλους από άλλους φορείς, τον κόσμο που χρόνια τώρα αγκαλιάζει την προσπάθειά μας και βοηθά με κάθε τρόπο.
Ήταν ένα λαμπερό Κυριακάτικο απόγευμα!! 
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη των χορευτικών μας ομάδων , τα παιδιά και τους γονείς τους, φίλους και συγγενείς που στόλισαν την εκδήλωσή μας με το χορό με τη χαρά , με τη συγκίνηση.
Ευχαριστούμε τις Κυρίες του Ομίλου αλλά και φίλες απ' τους άλλους συλλόγους για τον υπερβολικά πλούσιο μπουφέ με γλυκά και άλλα παραδοσιακά εδέσματα.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους, τη συμμετοχή τους και τον καλό τους λόγο :
Τον Σύλλογο ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ Ν. ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ,
Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεάπολης "ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ", 
Tον Πολιτιστικό Σύλλογο Παναιτωλίου "ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΠΡΑΛΟΣ".
Θερμές ευχαριστίες για την τιμητική παρουσία του στον κ. ΘΕΜΗ ΓΑΜΒΡΟΥΛΗ, πρόεδρο Δ.κοινότητας Αγίου Κων/νου , ιδιαιτέρως δε ευχαριστούμε από καρδιάς της Κυρία ΑΝΘΟΥΛΑ ΜΑΚΡΗ, Υπεύθυνη εθελοντισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης στον Δήμο Αγρινίου.
Τέλος, θερμές ευχαριστίες οφείλουμε στο Κτήμα Amaro και ιδιαίτερα στην Κυρία ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ , που για πολλοστή φορά βοήθησε με κάθε τρόπο για την επιτυχία της εκδήλωσης (Βασιλόπιτες, μεγάλη ποικιλία γλυκισμάτων, δώρα για τη λαχειοφόρο κ.α.)


ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!
 

 

 

 

http://mpampini.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES