Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Στον Προϋπολογισμό του Ν.Π.Δ.Δ. «Πολιτισμός Περιβάλλον, Αθλητισμός, Παιδεία και Κοινωνική Πρόνοια στο Δήμο Ξηρομέρου» υπάρχει συνολική εγγεγραμμένη πίστωση 42.800 € για μελέτη και εγκατάσταση αυτόματων συστημάτων πυρόσβεσης στους τρεις Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Ξηρομέρου και για μελέτη και εγκατάσταση πυρόσβεσης σε γήπεδα ποδοσφαίρου.
Στην πρόσφατη αναμόρφωση του Προϋπολογισμού του Νομικού Προσώπου, εκτός κάποιων άλλων αλλαγών, στις συγκεκριμένες τέσσερις εγγραφές άλλαξε ο τίτλος και έγινε απένταξη τους από τις μελέτες, διότι η Αποκεντρωμένη επισήμανε ότι δεν γίνεται να έχουμε μελέτη και εγκατάσταση μαζί και έτσι έμεινε μόνο η λέξη εγκατάσταση και οι συγκεκριμένες εγγραφές εντάχθηκαν στις εγκαταστάσεις.
Οι συγκεκριμένες τέσσερις εγγραφές στην αναμόρφωση του Προϋπολογισμού πέρασαν με την διπλή ψήφο του Προέδρου σε περίπτωση ισοψηφίας, μιας εκτός των δύο μελών της Αντιπολίτευσης που τις καταψήφισαν (κ. Λευτέρης Μάντζαρης και κ. Θωμάς Καρφής), κατά ψήφισε και ο δημότης κ. Ιωάννης Κολλιάς, ο οποίος ως γνωστόν έχει προταθεί από την πλειοψηφία.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.
 
 
http://mytikaspress.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES