Τρίτη, 19 Απριλίου 2016

ΑΠΟ: http://xiromeronews.blogspot.gr


Ο Αετός στη Γ' κατηγορία τοπικό.  Ένας σύλλογος με συνεχή παρουσία από το 1982 (34 χρόνια), μια ομάδα που ανέδειξε πληθώρα ταλέντων, υποβιβάστηκε σε ένα δύσκολο και επίπονο πρωτάθλημα. 
     Όπως αναφέρει στο συναισθηματικά φορτισμένο κείμενο του ο Πρόεδρος του συλλόγου Αετινών Γιώργος Π. Καραμπέκιος  μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για αυτή την υπερπροσπάθεια που έκαναν όλοι για την ομάδα του ΑΕΤΟΥ και αφήνει μια πικρία για την απαξίωση της ομάδας από τον Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, τονίζοντας ότι: «Το πρωτάθλημα τελείωσε και κρίθηκε, ακόμα όμως στην ομάδα περιμένουν την οικονομική βοήθεια του Δήμου που υποσχέθηκαν ότι θα γινόταν ως το τέλος του Ιανουαρίου».

Αναλυτικά ο «αποχαιρετισμός» του Γιώργου Π. Καραμπέκιου  και η υπόσχεση για γρήγορη επιστροφή:

ΜΟΝΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ!!!!

       Μπορεί η ομάδα του χωριού μας να υποβιβάστηκε στην Γ' κατηγορία της ΕΠΣΝ ΑΙΤΩΛ/ΝΙΑΣ μετά από πολλά συνεχή έτη παρουσίας στην Δεύτερη κατηγορία αλλά μόνο υπερηφάνεια μπορούμε να νιώθουμε για αυτή την υπερπροσπάθεια που έκαναν όλοι.
     Οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος μας εξ αρχής, αντιμετωπίζοντας πολυσύνθετα προβλήματα και παράξενες "συμπεριφορές" αλλά ακόμα κι έτσι όλοι παλέψανε μέχρι τέλους κι αυτό το αποδεικνύει ότι η μάχη κρίθηκε στις λεπτομέρειες..........


   Αισιοδοξούμε ότι η ομάδα μας θα επιστρέψει το γρηγορότερο δυνατόν στην Β' κατηγορία. Εκεί ανήκει, εκεί την θέλουμε όλοι!!!

ΥΓ 1: Συγχαρητήρια στον Α.Ο. Αρχοντοχωρίου και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο Β' μέρος των μπαράζ.

ΥΓ 2: Το πρωτάθλημα τελείωσε και κρίθηκε, ακόμα όμως στην ομάδα περιμένουν την οικονομική βοήθεια του Δήμου που υποσχέθηκαν ότι θα γινόταν ως το τέλος του Ιανουαρίου.
Για γέλια και για κλάματα.

Γιώργος Π. Καραμπέκιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES