Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2016

ΑΠΟ: http://mytikaspress.blogspot.gr

Την Παρασκευή 1 Ιουλίου ξεκινά η λειτουργία του πεζόδρομου στο κέντρο του Μύτικα, σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Πρόεδρο της Τ.Κ. Μύτικα κα Ιωάννα Βέρρη. Ο δρόμος θα κλείνει κάθε μέρα από 07:00 μ.μ. έως τις 03:00 π.μ. έως το τέλος Αυγούστου. Επίσης από το Σαββάτο 16 Ιουλίου και για όλα τα Σαββατοκύριακα μέχρι το τέλος Αυγούστου θα κλείνει και 2 ώρες το πρωί από 11:00 π.μ. έως 01:00 μ.μ. Διαπιστώσαμε επίσης ότι τοποθετήθηκαν φωσφορούχα κολονάκια με αλυσίδα και πινακίδα στοπ στις τέσσερις εισόδους - εξόδους του πεζόδρομου. Μία απλή, κομψή και οικονομική λύση, αρκεί να μην εκπλαγούμε δυσάρεστα βλέποντας καμία απίστευτη χρέωση στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», γιατί μας έχει συνηθίσει ο Δήμος από τέτοιες δυσάρεστες εκπλήξεις, δηλαδή να χρεώνεται ο κούκος αηδόνι.

Ως γνωστό, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, σας ενημερώνουμε ότι αστυνόμευση δεν πρόκειται να υπάρξει. Η δική μας η άποψη, η οποία έχει κατατεθεί πολλές φορές στο παρελθόν, είναι ότι η τήρηση της λειτουργίας του πεζόδρομου επαφίεται στον πατριωτισμό όλων μας και κυρίως των ντόπιων. Ο Δήμος και η Κοινότητα δεν μπορεί να επιτελέσει χρέη αστυνομίας, γιατί απλά δεν επιτρέπεται.


Αν πρώτα εμείς οι ίδιοι δεν σεβαστούμε τον τόπο μας και αρχίσουμε με μηχανάκια και αυτοκίνητα πρώτοι εμείς να καταστρατηγούμε το μέτρο, τι περιμένετε να πράξουν οι επισκέπτες;


Σε άλλα μέρη που έχουμε πάει, έχουμε δει πως οι ντόπιοι αλλά και οι επισκέπτες σέβονται το μέρος στο οποίο βρίσκονται και τι αντιμετωπίζουν οι παραβάτες, όχι από την αστυνομία, αλλά από τους ίδιους τους πολίτες.


Ευχόμαστε λοιπόν το μέτρο να πετύχει με την στήριξη όλων μας. Είναι κάτι που όλοι το αναμένουν να ξεκινήσει και προσωπική μας γνώμη..., θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει τουλάχιστον από τον Ιούνιο για τις βραδινές ώρες τα Σαββατοκύριακα, όπως και το Πάσχα επίσης την Μεγάλη Εβδομάδα. Ας το εξετάσει η Τ.Κ. Μύτικα και ο Δήμος Ξηρομέρου για του χρόνου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES