Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Αστακός, 16.6.2016
Αρ. πρωτ.: 115
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ: 26460-41482
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, στα γραφεία της ΟΠΣΥΞ, Πατησίων 5, χθες Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016, η συγκέντρωση με θέμα «Συνδιοργάνωση Πολιτιστικών Εκδηλώσεων στα χωριά του Ξηρομέρου για το Καλοκαίρι 2016», ύστερα από πρωτοβουλία της Κοινωφελής Επιχείρησης του Δήμου Ξηρομέρου (Ν.Π.Ι.Δ.).
Ειδικότερα, στην συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Κοινωφελής Επιχείρησης, κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας καθώς επίσης και ο Αντιπρόεδρος, κ. Νικόλαος Ναούμης. Επίσης, παρευρέθηκε ο επίτιμος Πρόεδρος της ΠΑΝΣΥ, κ. Σάββας Αλέξανδρος, ενώ από την ΟΠΣΥΞ, παρόντες ήταν ο Πρόεδρος, κ. Στεργίου Δημήτριος και το μέλος κ. Μωραΐτης Περικλής. 
Την συγκέντρωση πλαισίωσαν και οι σύλλογοι ως εξής: «Σύλλογος Χρυσοβιτσάνων τα Κόροντα», με παρευρισκόμενους τον Πρόεδρο, κ. Σάββα Ταξιάρχη και την Γενική Γραμματέα, κα. Γεωργούλα Καλλιρρόη. Ο σύλλογος «Βασιλόπουλου η Βελά», με παρευρισκόμενους τον Πρόεδρο, κ. Μακρή Άγγελο και το μέλος, κ. Χολή Ιωάννη. Επίσης, παρευρέθηκε από τον σύλλογο «Στρογγυλοβουνίου», η Πρόεδρος, κα. Χατζή Πηγή, από τον σύλλογο «Αγράμπελα», ο Πρόεδρος, κ. Μπολίκας Δημήτριος, από τον Σύλλογο «Παπαδάτου», ο Πρόεδρος, κ. Στεργίου Δημήτριος και από τον σύλλογο «Παλαιομάνινας», ο Πρόεδρος, κ. Αρβανίτης Απόστολος, ο ταμίας κ. Δημονίτσας Χρήστος, τα μέλη κα. Ιωσηφίδου Βασιλική και ο κ. Δημονίτσας Δημήτριος. 
Ύστερα από εποικοδομητικό διάλογο αποφασίστηκε η Συνδιοργάνωση από τους Συλλόγους των πολιτιστικών εκδηλώσεων στα χωριά του Ξηρομέρου, οι οποίες όμως θα φέρουν χαρακτήρα ανάδειξης, προβολής και αξιοποίησης των πολιτισμικών μας πόρων και της πολιτισμικής μας κληρονομιάς.

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ Δ.Ξ.
ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES