Τρίτη, 7 Ιουνίου 2016

ΑΠΟ: http://www.agrinionews.gr/


Με πρωτοβουλία του σωματείου συνταξιούχων Ι.Κ.Α. νομού Αιτωλοακαρνανίας και τη στήριξη του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου και των  σωματείων του,  πραγματοποιήθηκε σήμερα ,Τρίτη 7 Ιούνη, και ώρα 10:30 π.μ. παράσταση διαμαρτυρίας για την κατάσταση στο χώρο της υγείας.

Μετά τη συγκέντρωση στην κεντρική πύλη του νοσοκομείου Αγρινίου, ακολούθησε περιοδεία στους εργαζόμενους με έντυπο υλικό του ΕΚΑ και του σωματείου συνταξιούχων.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, με αυτό τον τρόπο εκφράστηκε η έμπρακτη συμπαράσταση και η στήριξη στον αγώνα των εργαζομένων στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας που αύριο Τετάρτη 8 Ιούνη κατεβαίνουν σε Πανελλαδική Πανυγειονομική απεργία στα νοσοκομεία και τους χώρους υγείας, διεκδικώντας άμεσες λύσεις για:


-Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία – πρόνοια για το λαό . Να καταργηθεί κάθε επιχειρηματική δράση.
-Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού . Μονιμοποίηση όλων όσοι εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας , με συμβάσεις έργου . Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους.
– Πλήρη κρατική χρηματοδότηση . Να αυξηθεί η φορολογία στο κεφάλαιο στο 45% . Να καταργηθούν οι πληρωμές των ασφαλισμένων , των ΑΜΕΑ και των οικογενειών τους.
-Να στελεχωθούν με επάρκεια και με μόνιμο προσωπικό όλων των ειδικοτήτων όλες οι μονάδες του ΠΕΔΥ. Να μην κλείσει καμιά μονάδα Π.Φ.Υ.
-Δωρεάν διάθεση όλων των φαρμάκων στους ασθενείς .

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES

 • Η παρέα μεγαλώνει! - Η Αιτωλοακαρνανία ετοιμάζεται να εκφράσει τις κοινωνικές ευαισθησίες της μέσω του τηλεμαραθώνιου ενίσχυσης των Δομών Υγείας του νομού, που πραγματοποιείται...
  Πριν από 1 ημέρα
 • ΑΠΙΘΑΝΟ: Ομάδα με 19 μηδενισμούς ανέβηκε κατηγορία στην Ελλάδα! - [image: ΑΠΙΘΑΝΟ: Ομάδα με 19 μηδενισμούς ανέβηκε κατηγορία στην Ελλάδα!] *Απίθανο και όμως αληθινό! Η γυναικεία ομάδα του Καλλίμαχου Μαραθώνα προβιβάστηκε ...
  Πριν από 2 ώρες
 • Κατεβάζουν ρολά - *Είναι πλέον οριστικό, σύντομα θα είναι κι επίσημο. Η Ευρωλίγκα κατεβάζει ρολά για την σεζόν 2019/20 και δεν θα ολοκληρωθεί, με την περίοδο να κρίνεται ου...
  Πριν από 1 ημέρα
 • Μεγαλώνει η παρέα της προσφοράς! - Παναιτωλικός Η Αιτωλοακαρνανία ετοιμάζεται να εκφράσει τις κοινωνικές ευαισθησίες της μέσω του τηλεμαραθώνιου ενίσχυσης των Δομών Υγείας του νομού, που ...
  Πριν από 1 ημέρα