Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα συν της πιθανότητας να πρόκειται για μηχανική βλάβη. Το αυτοκίνητο έφερε υγραέριο και έτσι η φωτιά που ξέσπασε εξαπλώθηκε αστραπιαία 

Τις περίεργες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του ένας οδηγός στη Βάρκιζα στο ύψος του Ribas διερευνά το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής. Λίγο πριν τις 10 το πρωί, η Πυροσβεστική κλήθηκε για φωτιά στο ύψος του Ribas στη Βάρκιζα.

AdTech Ad
Όταν έφτασαν εκεί τα πρώτα κλιμάκια της Πυροσβεστικής εντόπισαν φωτιά σε έκταση με ξηρά χόρτα, ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο και δίπλα από το αυτοκίνητο, στο ένα μέτρο έξω από τη θέση του οδηγού έναν άνθρωπο απανθρακωμένο.
Σύντομα, οι πυροσβέστες έσβησαν την φωτιά, ενώ στο σημείο βρίσκονται άντρες του Ανακριτικού της Πυροσβεστικής για να διαπιστώσουν τι οδήγησε στην τραγωδία, εάν πρόκειται δηλαδή για μηχανική βλάβη του αυτοκινήτου που έφερε υγραέριο και έτσι η φωτιά εξαπλώθηκε αστραπιαία, ή για εγκληματική ενέργεια οπότε η συνέχει της έρευνας θα δοθεί στην Ασφάλεια.
Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται το περιστατικό αυτό να οφείλεται σε τροχαίο δυστύχημα, ενώ οι πιθανότητες της βλάβης είναι πιο έντονες. Μάλιστα, το θύμα φαίνεται πως προσπάθησε να εγκαταλείψει εγκαίρως το όχημά του αλλά δεν πρόλαβε, με τραγικές συνέπειες.http://news247.gr/ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES