Πέμπτη, 21 Ιουλίου 2016

Οι επίδοξοι «κυνηγοί», έσπευσαν στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, καθώς έγινε τόπος προσέλκυσης πολλών PokemonTo Pokemon Go, από τις πρώτες κιόλας μέρες της κυκλοφορίας του στην Ελλάδα έχει προκαλέσει έναν μικρό παροξυσμό! Έλληνες όλων των ηλικιών με ένα smartphone στο χέρι ξεχύνονται από το περασμένο Σάββατο, στους δρόμους και κυνηγούν τα μικρά αυτά τερατάκια τσέπης.

Οι εικόνες και το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, είναι η πλατεία Συντάγματος, σήμερα. Οι επίδοξοι «κυνηγοί», έσπευσαν στην κεντρική πλατεία της Αθήνας, καθώς έγινε τόπος προσέλκυσης πολλών Pokemon. Κεντρικό κατάστημα της περιοχής, ενεργοποίησε ένα lure, όπως λέγεται, για αυτόν ακριβώς το λόγο. Για όσους δεν γνωρίζουν το lure είναι εντολή που υπάρχει μέσα στο παιχνίδι και μπορείς να την ενεργοποιήσεις μόνο για μισή ώρα προκειμένου να μαζέψεις στην περιοχή σου πολλά τέτοια τερατάκια. Σήμερα όμως στο Σύνταγμα το lure ήταν ενεργοποιημένο για περισσότερη ώρα.

Εικόνες από την πλατεία Συντάγματος, σήμερα
Το παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας για smartphones ξεκίνησε στις 8 Ιουλίου από τις Ηνωμένες Πολιτείες και από το προηγούμενο Σάββατο είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας.

Μέσα σε λίγες ημέρες έγινε η πιο περιζήτητη εφαρμογή στο iTunes, ενώ η μετοχή της Nintendo εκτοξεύτηκε στο +20%.

Η παγκόσμια τρέλα με το Pokemon Go έχει αποφέρει ήδη τεράστια κέρδη, ανεβάζοντας κατά 10 δισ. δολάρια την αξία της Nintendo, η οποία διαχειρίζεται τα δικαιώματα του Πίκατσου και των υπολοίπων Pokemon. Στην ουσία μετά από περίπου είκοσι χρόνια από την πρώτη εμφάνιση των Pokemon, το Pokemon Go ήρθε για να πραγματοποιήσει αυτό που πάντα ονειρεύονταν όλοι όσοι μεγάλωσαν με τον Pikachu και τον Bulbasaur. Να φέρει τα Pokemon στην πραγματική ζωή. Στο περίπου, τουλάχιστον. Το Pokemon Go είναι ένα παιχνίδι για smartphones, το οποίο χρησιμοποιεί GPS επιτρέποντας στον παίκτη να κυνηγά και να εκπαιδεύει τα Pokemon σαν να βρίσκονται όντως μπροστά του.


πηγη: http://www.protothema.gr/


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES