Τετάρτη, 3 Αυγούστου 2016

ΑΠΟ: http://mytikaspress.blogspot.gr
Στην σύσκεψη που έγινε την Τετάρτη 22 Ιουνίου στο Δημαρχείο στην Κανδήλα (δείτε εδώ), ένα από τα προβλήματα προς επίλυση που έθεσε η Πρόεδρος του Μύτικα κ. Ιωάννα Βέρρη, ήταν το θέμα του εναέριου φωτισμού στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα, ο οποίος δεν λειτουργεί και επιβάλλεται να επισκευαστεί.
Ο Δήμαρχος κ. Γαλούνης παίρνοντας κατόπιν το λόγο, ανάφερε ότι παρότι εκεί υπάρχει μία μεγάλη, δύσκολη και πολύπλοκη βλάβη, τα φώτα θα επισκευαστούν σύντομα γιατί πρέπει να επισκευαστούν. Μάλιστα είπε χαρακτηριστικά: «Τα φώτα θέλουν δεν θέλουν θα ανάψουν».
Στην συνάντηση στο Πνευματικό Κέντρο με αντικείμενο τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Μύτικα που έγινε την Τρίτη 19 Ιουλίου (δείτε εδώ), η Πρόεδρος κ. Ιωάννα Βέρρη ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα από τον κ. Αλέξη Παπαναστάση και απάντησε και αυτή ότι εκεί υπάρχει μία μεγάλη, δύσκολη και πολύπλοκη βλάβη, αλλά μη βιάζεστε θα επισκευαστούν σύντομα.
Σήμερα αισίως έχουμε 3 Αυγούστου και τα φώτα όπως και οι ίδιοι διαπιστώνετε δεν ανάβουν και ένα ημίφως επικρατεί στον κεντρικό πεζόδρομο του Μύτικα εξ αιτίας και του προβλήματος 3-4 στύλων της ΔΕΗ. Έτσι λοιπόν για πρώτη φορά μετά από μία δεκαετία, που ο κεντρικός πεζόδρομος του Μύτικα κάθε καλοκαίρι φωτιζόταν με λευκό άπλετο φως δημιουργώντας μία πολύ όμορφη εικόνα, σήμερα παρουσιάζει μία εικόνα με ημίφως. Ο κ. Γαλούνης θα το διαπίστωσε και με τα μάτια του στην χθεσινή του βραδινή βόλτα στον Μύτικα. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΒΟΥΝ ΤΑ ΕΝΑΕΡΙΑ ΦΩΤΑ ΣΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΚΑ. Αξίζουν συγχαρητήρια στους υπεύθυνους για την «ικανότητα» τους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES