Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΟ: http://mytikaspress.blogspot.gr/
 
 
Ξεκίνημα για το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας (Γ' όμιλος) του νομού Αιτ/νίας και η ομάδα του χωριού μας ο Α.Ο. Αλυζιακός, έπαιξε τον πρώτο του αγώνα εντός έδρας με αντίπαλο την γειτονική και φίλη ομάδα του Ηρακλή Αστακού.
Το αποτέλεσμα 0 - 0 σε ένα αγώνα μοιρασμένο απ΄ όλες τις απόψεις. Στο σκορ, στους βαθμούς, στην ελαφρά υπεροχή (ένα ημίχρονο για κάθε ομάδα), στις ευκαιρίες (ελάχιστες και για τις δύο ομάδες).
Κατόπιν όλων των παραπάνω που αναφέραμε, το σκορ κρίνεται φυσιολογικό και δίκαιο και από την αρχή έδειχνε ότι προς τα εκεί πηγαίνει ο αγώνας.
Οι δύο ομάδες επιφυλακτικές και διστακτικές καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, πιθανόν λόγω της πρώτης αγωνιστικής ή και λόγω ανετοιμότητας, δεν ρίσκαραν σε καμία στιγμή του αγώνα και κυρίως πρόσεχαν την άμυνα τους ώστε να μην δεχτούν πρώτες γκολ.
Και οι δύο προπονητές των ομάδων, τόσο ο Τάσος Χατζαράς του Αλυζιακού, όσο και ο Μάκης Μπότσιος του Ηρακλή, πρώτο μέλημα τους ήταν να μην κάνουν πρεμιέρα στο πρωτάθλημα με ήττα και κατόπιν κάθε προπονητής είναι φυσικό ότι θέλει και επιδιώκει και την νίκη. Αλλά πρώτο ζητούμενο τους, προσωπική μας άποψη είναι αυτή, ήταν να μην χάσουν.Οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ελάχιστες και οι δύο τερματοφύλακες σε από μία φάση ο καθένας χρειάστηκαν να δείξουν τα ανακλαστικά τους.
Αρκετός ο κόσμος στο γήπεδο, με αρκετή παρουσία φιλάθλων από τον γειτονικό Αστακό, σε μία ηλιόλουστη ημέρα, αρκετά καλή για ποδόσφαιρο. Ο αγώνας δυνατός, με πάθος και τρεξίματα, αλλά πάντα σε αποδεκτά πλαίσια και με καθαρές προσπάθειες πάνω στην μπάλα.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας εκτός έδρας, με την ιστορική ομάδα της Μεδεών Κατούνας, η οποία δεν κατέβηκε στο γήπεδο αυτή την Κυριακή, διότι αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στην γενικότερη συγκρότηση της ομάδας.
Υπάρχει μία κινητοποίηση κάποιων ανθρώπων που αγαπάνε την ομάδα, δημιουργήθηκε διοικούσα επιτροπή, η οποία θα κάνει μία προσπάθεια να τρέξει και να συγκροτήσει την ομάδα ώστε να κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα στους επόμενους αγώνες.
Ευχή όλων μας να τα καταφέρουν, γιατί η Κατούνα έχει γράψει την δική της ιστορία στα τοπικά πρωταθλήματα και θα πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει, προς όφελος της νεολαίας, για την ψυχαγωγία και τον αθλητισμό στην εκεί τοπική κοινωνία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES