Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016

Άφησε την τελευταία του πνοή τρέχοντας για την επίλυση των προβλημάτων της Παλαίρου και ολόκληρου του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, το πολύ έμπειρο στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης και αγαπητός όχι μόνο στον δήμο μας, αλλά σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία, Νικόλαος Τσακάλης.
 
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική μας κοινωνία όταν κυκλοφόρησε πως ο Νίκος άφησε την τελευταία του πνοή στην Αθήνα όπου είχε μεταβεί μαζί με τον δήμαρχο για την επίλυση προβλημάτων του Δήμου. 
 
Γεννημένος το 1956 στην Πάλαιρο, μέλος φτωχής, αγροτικής οικογένειας όπως οι περισσότεροι, αγωνίστηκε από μικρό παιδί και κατάφερε να γίνει ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, αλλά και ένας υπέροχος οικογενειάρχης, σύζυγος και πατέρας τριών παιδιών.
 
Ο Νίκος Τσακάλης ήταν ένας από τους στενότερους συνεργάτες του Δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη με μεγάλη εμπειρία στην Τοπική αυτοδιοίκηση μιας και ασχολείται πολλές τετραετίες . 
Ήταν 5 φορές εκλεγμένος στην τοπική αυτοδιοίκηση παίρνοντας τους περισσότερους σταυρούς, ξεκινώντας από κοινοτικός σύμβουλος, πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Αντιδήμαρχος επί Κώστα Βίτσα στο Δήμο Κεκροπίας (Παλαίρου), στην συνέχεια δημοτικός Σύμβουλος το 2010 στον καλλικρατικό δήμο Ακτίου – Βόνιτσας , ενώ το 2014 εκλέχθηκε εκ νέου και τοποθετήθηκε Αντιδήμαρχος από τον δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη . 
Ένας άνθρωπος που δούλεψε σκληρά και με αυταπάρνηση για τον τόπο του, ένας άνθρωπος που αποτέλεσε σύμβολο για την περιοχή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, ένας άνθρωπος που έβαζε το στήθος μπροστά για την Πάλαιρο, ένας άνθρωπος που αφήνει ένα τεράστιο κενό πίσω του, ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ και φίλος ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΣΑΚΑΛΗΣ έφυγε ξαφνικά.
 
Μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Νίκου, μεσίστια κυματίζει η σημαία στα δημοτικά κτίρια και των τριών δημοτικών ενοτήτων τα οποία θα παραμείνουν κλειστά σήμερα και αύριο, ενώ αναβάλλεται και η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στην Κατούνα.
 
Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Πάλαιρο, αύριο Τετάρτη στις 11 π.μ.
Να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Νίκου και ας είναι ελαφρύ το χώμα της πολυαγαπημένης του Παλαίρου, για την οποία αγωνίστηκε μια ζωή, που θα τον σκεπάσει…
 
Καλό ταξίδι φίλε Νίκο 


ΠΗΓΗ: http://katounanews.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES