Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016

Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι Αμφίλοχος και Θέρμιος Απόλλων μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις. Ο Αμφίλοχος ξεκίνησε μουδιασμένα τον αγώνα και βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Καρβελά στο 28΄, αλλά στο Β΄ μέρος έγινε ο απόλυτος κυρίαρχος του παιχνιδιού . με αυτογκόλ του Ράπτη ισοφάρισε στο 63΄και είχε αρκετές ευκαιρίες να πάρει κάτι παραπάνω από το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι φάσεις του αγώνα:
  Δυνατό σουτ του Κοκώνη έξω από τη περιοχή, λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κούντρα. 12΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μυλωνά, η μπάλα λίγο άουτ. 28΄ Πλασέ του Καρβελά μέσα από τη περιοχή, γκολ, 0-1. 63΄ Ο Ράπτης μέσα από την περιοχή του Απόλλων προσπαθεί να γυρίσει στον τερματοφύλακα και καταλήγει στα δίχτυα, γκολ, 1-1. 66΄Ο Σαμψώνας πιάνει δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, μόλις άουτ. 80΄ Σουτ του Στρεμμένου έξω από την περιοχή, μόλις άουτ. 82΄ Ο Κοκώνης Κ. εκτελεί απευθείας φάουλ στο ύψος της μεγάλης περιοχής, ο τερματοφύλακας Κούντρας διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. 84΄ Λάθος του Παπαστέλιου το εκμεταλλεύτηκε ο Καρβελάς, σουτάρει και διώχνει δύσκολα ο Καρφής.

  Διακριθέντες:
  Αμφίλοχος: Γρομητσάρης, Κουσκούνης, Προβίδας

Απόλλων: Νικολόπουλος, Μυλωνάς, Καρβελάς.Συνθέσεις:
  Αμφίλοχος: Καρφής, Γρομητσάρης, Βασιλάρης, Ξανθόπουλος, Παπαστέλιος, Κοκώνης Σπ., Σαμψώνας(73΄Αυγέρης), Παπανίκος(59΄Στρεμένος), Κουσκούνης, Κοκώνης Κ., Προβίδας(61΄Σελιμάς).

Θέρμιος Απόλλων: Κούντρας, Πανταζή(88΄Γρηγοράκης), Στεργίου(67΄Μπαρδάκης), Ράπτης, Κόκκοτος, Νικολόπουλος, Βαλμάς, Καλοκαίρης, Μυλωνάς(90΄Ζελάϊ), Κερβελάς, Κώης.


http://e-maistros.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES