Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2016

Για εμένα το αποτέλεσμα των εκλογών δεν ήταν καθόλου έκπληξη, αφού οι πολίτες είχαν να επιλέξουν μεταξύ Σκύλας και Χάρυβδης. 
Το ανέμενα!!!
 
   Από την μια ένας αδίστακτος αμόρφωτος απατεώνας, ο οποίος αν και χρεοκόπησε, βρήκε τον τρόπο, όχι μόνο να πατήσει ξανά στα πόδια του, αλλά και να πατήσει στα πόδια του την Αμερική και ίσως και ολόκληρο τον Κόσμο. Η πλήρης ενσάρκωση του Αμερικανικού Ονείρου, το οποίο τελικά δεν δίνει την δυνατότητα μόνο στους Άριστους και τους Ικανότατους να έχουν επαγγελματική και οικονομική ανέλιξη χωρίς σταματημό, αλλά και στον κάθε αδίστακτο απατεώνα- τυχοδιώκτη να βρεθεί τελικά στην κορυφή των κορυφών!!! 
 
     Και από την άλλη μια αδίστακτη, με λαμπρές σπουδές, Διαβολογυναίκα, η οποία είναι έτοιμη να πουλήσει και την ψυχή της στον Διάβολο προκειμένου να επιτύχει τους στόχους της, χωρίς ίχνος από ηθικές αναστολές, φιλότιμο και αξιοπρέπεια, την οποία κάποιοι αποκαλούν Σκύλα........


     Και στην μέση ένας λαός πολύ αμόρφωτος, που το μόνο που ξέρει να κάνει, είναι να τρώει αναισθήτως fast food και να βλέπει Television, αυτόν που κάποιοι με πολύ περιφρόνηση αποκαλούν Pigs (Γουρούνια). Δεν μιλάμε για κάποιους ξεχωριστούς επιστήμονες ή ερευνητές κάποιων πολύ Σπουδαίων Πανεπιστημίων ή κάποιους πολύ λιγοστούς ανθρώπους του πνεύματος και της τέχνης. Αυτοί είναι η μειοψηφία.
 
     Αυτό πιστεύουν οι μορφωμένοι άνθρωποι της Ευρώπης, αλλά και της Αμερικής και το ίδιο αποκόμισα και εγώ τις λίγες φορές που την επισκέφτηκα.
 
     Η επιλογή αυτού του λαού δεν νομίζω όμως, ότι είναι αναιτιολόγητη, αφού αισθάνθηκαν πως τα Golden Boys των Οικονομικών Κολοσσών και Πανεπιστημίων, αθλητισμού, μουσικής, θεάματος, δεν έδιναν γι’ αυτούς μια δεκάρα εάν ζουν ή πεθαίνουν, αισθανόμενοι ότι τους βλέπουν σαν Pigs (Γουρούνια) και γαλουχημένοι με το όραμα του τυχοδιωκτισμού ψήφισαν Donald Trump.
 
    Και εκείνοι οι  <<Δημοκρατικοί>> δεν βρήκαν έναν Νέο άνθρωπο, ένα Αστέρι, από τα πολλά που έχει η Αμερική .
Και έτσι: President of the USA is Donald Trump .!!!!
 
      Αν με ανησυχεί κάτι, είναι ότι θα αποσύρει την υπογραφή των USA, από το πρωτόκολλο για την κλιματική αλλαγή και αυτό θα έχει σοβαρές συνέπειες για την Ανθρωπότητα, όλες τις άλλες μπούρδες θα τις πάρει πίσω!!!!

Αστακός 9/11/2016
Ευχαριστώ για την Φιλοξενία.

Παναγιώτης Στάικος

 
 
 
http://xiromeronews.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES