Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟ: http://xiromeronews.blogspot.gr/


Η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης στο δήμο Ξηρομέρου Κουμανδράκη Σαμαρά Κωστούλα, με αφορμή την εκ νέου ψήφιση του Προυπολογισμού 2017, με ανακοίνωση της τονίζει: "Η εν γένη στάση μας αυτή και το γεγονός ότι με μαθηματική ακρίβεια οι αποφάσεις που πήρε η Δημοτική Αρχή θα ακυρωθούν, αναγκάζονται τώρα να κάνουν ανάκληση των αποφάσεων και νέο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη νέων!" και καταλήγει: "Ο κ. Γαλούνης προσπάθησε να μας υπομονεύσει και να μας διασύρει ως πρώην Δημοτική Αρχή αλλά δυστυχώς έπεσε ο ίδιος στην παγίδα που προσπάθησε να μας στήσει! Κύριοι... Μπορείτε να διοικήσετε σωστά το δήμο; Aν όχι δηλώστε αύριο την παραίτηση σας!"...
Αναλυτικά...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΕΡΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΨΗΦΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΟΙΚ ΕΤΟΥΣ 2017

      Στα πλαίσια της υπεύθυνης πολιτικής θέσης που ακολουθήσαμε στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια σχετικά με την "ανάκληση της αριθμ. 146/2014 απόφασης  περί έγκριση απολογισμού -ισολογισμού και οικονομικών καταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου  οικ. Έτους 2013" και την "ψήφιση του Προϋπολογισμού και ετήσιου Προγράμματος Δράσης -Στοχοθεσία Δήμου οικ έτους 2017", καταθέσαμε ενστάσεις στον Ελεγκτή Νομιμότητας, με αριθμούς πρωτοκόλλων 42508/22-2-2017 και 42544/22-2-2017.
      Η εν γένη στάση μας αυτή και το γεγονός ότι με μαθηματική ακρίβεια οι αποφάσεις που πήρε η Δημοτική Αρχή θα ακυρωθούν, αναγκάζονται τώρα να κάνουν ανάκληση των αποφάσεων και νέο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη νέων!...........    Τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν από την αντιπολιτευτική γραμμή που ακολουθήσαμε, οι υποδείξεις που κάναμε όμως δυστυχώς δεν εισακούστηκαν και τα λάθη δεν διορθώθηκαν.
      Ο κ. Γαλούνης προσπάθησε να μας υπομονεύσει και να μας διασύρει ως πρώην Δημοτική Αρχή αλλά δυστυχώς έπεσε ο ίδιος στην παγίδα που προσπάθησε να μας στήσει!
Κύριοι... Μπορείτε να διοικήσετε σωστά το δήμο;
Aν όχι δηλώστε αύριο την παραίτηση σας!
Τα περιθώρια στένεψαν και η ανοχή μας επίσης!

Αστακός 23/2/2017

Η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης 
Κουμανδράκη Σαμαρά Κωστούλα 


ΑΠΟ: http://xiromeronews.blogspot.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου

Από το Blogger.

SITES ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES